ING Bank Romania implementeaza esInsights de la EXE Software ING Bank Romania implementeaza esInsights de la EXE Software
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, anunta încheierea unui contract de colaborare cu ING Bank Romania. Solutia esInsights, implementata de catre EXE Software pentru ING Romania, este o Solutie Software Business de Sondaje ce ajuta la pastrarea unei relatii de durata cu clientii prin obtinerea de informatii importante pentru îmbunatatirea serviciilor si produselor companiei.&
Publicat pe 07 May 2013 14:21:55 de ely_3n
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, anunta încheierea unui contract de colaborare cu ING Bank Romania. Solutia esInsights, implementata de catre EXE Software pentru ING Romania, este o Solutie Software Business de Sondaje ce ajuta la pastrarea unei relatii de durata cu clientii prin obtinerea de informatii importante pentru îmbunatatirea serviciilor si produselor companiei. Cu esInsights pot fi create rapid si usor sondaje complexe si complet personalizate de tip Customer Satisfaction si apoi trimise catre categorii specifice de clienti. Selectarea si invitarea contactelor ce participa la sondaj se realizeaza foarte simplu pe baza unui email personalizat. 

Feedback-ul primit poate fi vizualizat si analizat prin multiple optiuni de raportare. Pot fi configurate diagrame si grafice pentru a crea rapoarte informative relevante ce contureaza opinii si ajuta la crearea planurilor de actiune prin segmentarea clara a clientilor.

Avantajele folosirii unei astfel de aplicatii sunt extrem de usor de imaginat si pot fi definite în câteva cuvinte:  îmbunatatirea produselor si serviciilor, cresterea vânzarilor, îmbunatatirea imaginii companiei în piata, securitatea datelor, rapoarte si statistici customizabile si nu numai.

esInsights a fost implementata pentru ING Bank Romania în luna decembrie a anului trecut, fiind apoi urmata de sesiuni de training si de consultanta.

 Sursa: www.exesoftware.ro

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Elena Oglinda 
Membru din: 25 Feb 2013 15:40:03

Despre autor:
Despre EXE Software Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client. Compania este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute. EXE Software ofera servicii in analiza de business, business inteligence, solutii mobile, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10