Hello&Enjoy Entertainment - Castingul la el acasa Hello&Enjoy Entertainment - Castingul la el acasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cine suntem noi? Noi suntem cel mai reusit mix de casting pe care il puteai gasi. Nu suntem o simpla echipa ci un amestec de calitati ce vor fi valorificate in interesul oricarui client care va apela la serviciile noastre. Avem vechimea pe piata si experienta in domeniul castingului mostenite de la CV Entertainment, avem profesionalismul creativitatea si spiritual de echipa cu care a intrat in aceasta colaborare Hello Entertainment si avem baza d
Publicat pe 18 Mar 2013 09:26:49 de M.Cristian
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cine suntem noi? Noi suntem cel mai reusit mix de casting pe care il puteai gasi. Nu suntem o simpla echipa ci un amestec de calitati ce vor fi valorificate in interesul oricarui client care va apela la serviciile noastre. Avem vechimea pe piata si experienta in domeniul castingului mostenite de la CV Entertainment, avem profesionalismul creativitatea si spiritual de echipa cu care a intrat in aceasta colaborare Hello Entertainment si avem baza de date, logistica, dorinta de evolutie si prospetimea aduse de Enjoy Entertainment . Rezultatul este unul tentant: nu ai una, nici doua, ci trei agentii de casting care vor lucra pentru tine!

Vrei mai mult? OK! Anul 2012 a adus in prim plan o noua strategie si astfel pe langa echipa pregatita sa sustina orice proiect am pus bazele unei alte echipe care se ocupa non stop de inoirea bazei de date astfel incat tot timpul la noi veti gasi orice tip de persoane: bebelusi, copii, tineri, varsta a doua, varsta a treia si de ce nu chiar si pe Mos Craciun.Veti gasi figuratie simpla, speciala, actori, cascadori, animatori, modele, mascote, cheliosi, barbosi, rapperi, rockeri, punkeri, cantareti de muzica populara, tenori, trubaduri, animale, locatii, masini, biciclete, trotinete, role, bucatari, gurmanzi, negri, asiatici, romani dar cred ca si un scotian!!! Doamnelor si domnilor, un adevarat Hypermarket de tipologii!

Si ce este cel mai important? Avem preturi temperate si de bun simt pentru ca noi nu calculam profitul in lei ci in Clienti.

www.helloentertainment.roAcorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristian Marinescu 
Membru din: 16 Mar 2013 00:48:43

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10