Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste 10 ani de la deschidere printr-un mega-concert Holograf Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste 10 ani de la deschidere printr-un mega-concert Holograf
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:  Pe 19 ianuarie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste zece ani de la deschidere printr-un mega concert sustinut de Holograf, trupa care a cantat si la inaugurarea restaurantului, in urma cu un deceniu. Petrecerea aniversara nu va prilejui doar intalnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum "Dragostea mea", "Ti-am dat un inel" sau "Esti asa frumoasa", ci va aduce celor prezenti si o multime de surprize.  Deschis
Publicat pe 12 Jan 2018 10:49:25 de office@streetwisepr.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


 Pe 19 ianuarie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste zece ani de la deschidere printr-un mega concert sustinut de Holograf, trupa care a cantat si la inaugurarea restaurantului, in urma cu un deceniu. Petrecerea aniversara nu va prilejui doar intalnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum "Dragostea mea", "Ti-am dat un inel" sau "Esti asa frumoasa", ci va aduce celor prezenti si o multime de surprize.

 Deschis in ianuarie 2008 in Herastrau, Hard Rock Cafe Bucuresti a fost cel de-al 144-lea restaurant al retelei Hard Rock International, si cel mai mare restaurant din Europa. Pe scena sa au urcat unele dintre cele mai mari trupe ale tuturor timpurilor, dar si artisti si formatii romanesti celebre: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Uriah Heep, The Rasmus, T-Rex, New Model Army, Joan Osborne, Debbie Davis, John Lawton, Coco Montoya, Johnny Raducanu, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vita de Vie, Vunk, Carla’s Dreams si multi altii.

In urma cu zece ani, la petrecerea de deschidere, toti membrii trupei Holograf au donat cate un obiect personal pentru impresionanta colectie de suveniruri a restaurantului, devenind prima trupa romaneasca ce a intrat in circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate in cafenelele din intreaga lume.

La HRC Bucuresti sunt expuse costume de scena, instrumente muzicale, postere, LP-uri de aur si platina, fotografii si multe altele, printre care: chitara lui Richie Sambora sau cea a lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, tinuta de scena a lui Elton John, bustiera Madonnei, jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in videoclipul “Beat It”, etc. In total, peste 300 de obiecte de colectie.

Accesul clientilor la eveniment se va face incepand cu ora 20.00, iar concertul va incepe la ora 22.30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua de magazine IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), cat si la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 119 lei, cu loc la masa, in sala;

- 69 de lei, fara loc, in fata scenei, unde vor fi mese de cocktail.

 In pretul biletului este inclusa si o bere draught oferita de CARLSBERG.

 Un eveniment recomandat de Rock FM.

--

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Communications Streetwise 
Membru din: 10 Apr 2013 15:44:06

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10