Greenfinty – initiativa Lyoness în domeniul protectiei mediului Greenfinty – initiativa Lyoness în domeniul protectiei mediului
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description:  „Împreuna pentru lume. Împreuna pentru ziua de mâine.“ este motto-ul Lyoness Greenfinity Foundation (GFF), fundatie caritabila care a fost înfiintata în anul 2011. GFF este o organizatie independenta, caritabila, care activeaza de la începutul anului 2012 în domeniul dezvoltarii durabile si protejarii mediului înconjurator si care implementeaza la nivel international, proiecte inovative de protectie a climei, promovând totodata utilizar
Publicat pe 15 Mar 2013 15:54:21 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


 „Împreuna pentru lume. Împreuna pentru ziua de mâine.“ este motto-ul Lyoness Greenfinity Foundation (GFF), fundatie caritabila care a fost înfiintata în anul 2011. GFF este o organizatie independenta, caritabila, care activeaza de la începutul anului 2012 în domeniul dezvoltarii durabile si protejarii mediului înconjurator si care implementeaza la nivel international, proiecte inovative de protectie a climei, promovând totodata utilizarea energiei din surse regenerabile. 

Reducerea amprentei ecologice

Greenfinity are ca obiectiv principal  pozitionarea concernului Lyoness ca o companie activa la nivel international, cu energie auto-suficienta si cu carbon neutru, pâna în anul 2020. De aceea, toate sediile firmei Lyoness si toate evenimentele organizate de Lyoness, vor fi supuse unui control strict. În urmatorii ani, amprenta grupului Lyoness va fi recalculata în fiecare an, prin economisiri ecologice exacte, prin optimizarea proceselor interne si prin proiecte regionale si internationale de compensare care vor determina reducerea amprentei ecologice. În vara anului 2012 au fost construite sisteme fotovoltaice în regiunea vulcanica în Filipine si Honduras, în colaborare cu scoli si cu fundatia Lyoness Child & Family Foundation.

Pentru realizarea proiectelor, fundatia colaboreaza în strânsa legatura cu agentia locala de energie LEA GmbH, originara din Styria de Est. Sistemul de evaluare care serveste pentru masurarea amprentei ecologice a grupului Lyoness, a fost dezvoltat special pentru concern, împreuna cu institutul pentru procesul si ingineria particulelor din cadrul Universitatii tehnologice TU Graz. Pe lânga emisia de CO2, se iau în considerare si multe alte domenii în care omul are influenta asupra mediului.

Lyoness Open powered by Greenfinity

GFF si-a luat angajamentul de a sustine dezvoltarea durabila si în domeniul golfului. În acest sens, colaboreaza strâns cu initiativa de mediu „Green Drive“ a European –Tour. În anul 2012, Greenfinity a calculat pentru prima data, amprenta ecologica a unui turneu European Tour, cu scopul comun de a reduce în viitor valoarea amprentei pentru evenimente European Tour.

Mai mult decât atât, si participantii la evenimentele Lyoness pot aduce o contributie în ceea ce priveste protectia mediului. Pe site-ul GFF, exista un instrument (Tool), care calculeaza amprenta ecologica a deplasarii personale spre un eveniment si retur. De asemenea, prin intermediul acestui instrument online, participantii au chiar si posibilitatea de a investi într-un proiect de reîmpadurire, compensând astfel  poluarea cauzata mediului.

Fiecare cumparatura conteaza

Sursa principala pentru finantarea proiectelor Greenfinity Foundation este generata de comunitatea internationala de cumparatori Lyoness. Un anumit procent din valoarea cumparaturilor efectuate prin Lyoness, este directionata automat în scopul realizarii proiectelor de protectie a mediului. Astfel, cumparatorii entuziasti econimisesc bani, si în acelasi timp sprijina proiectele de protectie a mediului înconjurator, din întreaga lume. 

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10