Fructe si legume de calitate si proaspete oferite de ProFruit Fructe si legume de calitate si proaspete oferite de ProFruit
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Calitatea si prospetimea inseamna totul in domeniul alimentar in ziua de azi, iar gasirea unui distribuitor de legume si fructe ideal care sa ne furnizeze produse proaspete poate reprezenta un lucru dificil, tocmai pentru ca atat calitatea cat si profesionalismul sunt tot mai greu de gasit. Calitatea inseamna, in primul rand, sanatate, iar calitatea se masoara in respectul cu care o firma isi desfasoara activitatea. Daca sunteti in ca
Publicat pe 17 Apr 2014 08:06:33 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Calitatea si prospetimea inseamna totul in domeniul alimentar in ziua de azi, iar gasirea unui distribuitor de legume si fructe ideal care sa ne furnizeze produse proaspete poate reprezenta un lucru dificil, tocmai pentru ca atat calitatea cat si profesionalismul sunt tot mai greu de gasit.

Calitatea inseamna, in primul rand, sanatate, iar calitatea se masoara in respectul cu care o firma isi desfasoara activitatea. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere de legume si fructe, ProFruit este raspunsul pe care il cauti. Firma de transport frigorific din Cluj, ProFruit este unul dintre furnizorii de incredere de pe piata europeana, oferind servicii profesionale de transport pentru legume si fructe si distributie de legume si fructe la standarde ridicate, in conditii optime si timp util.

ProFruit dispune de trei spatii importante de depozitare in judetele Cluj, Bucuresti si Botosani si asigura transport frigorific cu autocamioane de capacitate pana la 22 de tone. Avem spatii frigorifice de inalta clasa, propria flota de autoutilitare, o echipa dinamica si oferim servicii de livrare in orice cantitati.

Ne caracterizam prin entuziasm, onestitate, punctualitate si seriozitate si suntem motivati de incredere si multumiri din partea clientilor.

Fructele si legumele bine coapte au o cantitate mai mare de antioxidanti, iar conform unor studii ale unor cercetatori din Austria arata ca acestea au un nivel crescut de antioxidanti. In urma unei analize atente a substantele antioxidante din fructe, legume si uleiuri vegetale, a fost constatat ca cele mai importante surse de antioxidanti sunt ardeii, spanacul, sparanghelul, guliile, zmeura, mura, capsunele, maslinele, uleiul de soia si uleiul de masline extravirgin.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10