FirstCont – Online. Gestiune. Facturare. FirstCont – Online. Gestiune. Facturare.
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Echipa FirstCont a sustinut în data de 28 martie 2013 prezentarea „Piata de solutii de business On-Demand”, în cadrul Clubului pentru Afaceri. Organizata ca o serie de întâlniri periodice dintre mediul de afaceri si studenti de la facultati cu profil economic, la prezentare au participat peste 70 de studenti din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si Universitatii Spiru Haret.  Aparitia la începutul anilor 2000
Publicat pe 02 Apr 2013 16:28:14 de P.FirstCont
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Echipa FirstCont a sustinut în data de 28 martie 2013 prezentarea Piata de solutii de business On-Demand”, în cadrul Clubului pentru Afaceri. Organizata ca o serie de întâlniri periodice dintre mediul de afaceri si studenti de la facultati cu profil economic, la prezentare au participat peste 70 de studenti din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si Universitatii Spiru Haret. 

Aparitia la începutul anilor 2000 a conceputului de Cloud Computing si dezvoltarea ulterioara a aplicatiilor de tip „SaaS - Software as a Service” a reprezentat o etapa importanta în evolutia pietei de solutii de business pentru gestiunea afacerilor.

Posibilitatea de a configura si accesa resurse de hardware on-line de tip „Virtual Servers”, a fost primul pas în evolutia de la modelul de aplicatie achizitionati pe baza de licente, instalata si administrata intern în companie, catre aplicatii on-line disponibile ca si serviciu. Aplicatiile de tip SaaS au evoluat rapid de la statutul de aplicatii simple, catre solutii de business, cu functionalitati specifice companiilor care activeaza în diverse domenii.

 FirstCont este o aplicatie on-line disponibila pe baza de abonament lunar, care permite gestionarea de date si documente on-line: date clienti, contracte, facturi clienti si furnizori, chitante/OP, plati clienti-furnizori, facturi recurente, proforme, avize, etc.

FirstCont automatizeaza procesele de business, oferind o legatura directa cu partenerii, prin informarea automata a clientilor despre documentele emise, oferindu-le acestora posibilitatea validarii documentelor primite si  posibilitatea platii on-line a documentelor respective. De asemenea, FirstCont ofera posibilitatea de a gestiona contractele încheiate cu partenerii, a documentelor aferente contractelor si permite generarea automata a obligatiilor de plata si a facturilor recurente aferente contractelor.

FirstCont nu necesita instalare sau download-are pe sistemele proprii ale clientilor si nici achizitionare de licente, accesul în aplicatie fiind realizat on-line, pe baza de user si parola create de utilizatori.

Demarat în 2011 de catre Premia Software Solutions, proiectul de dezvoltare a platformei FirstCont a beneficiat de o investitie de 200.000 Eur în dezvoltarea si testarea sistemelor si aplicatiei. Platforma este construita pe baza celor mai noi tehnologii de cloud computing si securitate on-line, care permit utilizarea de catre clienti, accesul la documente si la informatii Online, Oriunde, Oricând. FirstCont are deja un numar de peste 500 de clienti-companii, si un estimat de 2500 de clienti companii pâna la sfârsitul anului 2013. 

Premia Software Solutions SRL este o companie cu capital integral românesc, care dezvolta solutii de business on-line adresate atât start-up-urilor si IMM-urilor, cât si companiilor mari care activeaza pe piata din România. Planurile actuale si de viitor ale companiei includ, pe lânga continuarea dezvoltarii FirstCont, dezvoltarea unei platforme on-line pentru evaluarea performantei angajatilor denumita „evalHR”, dezvoltata în cadrul unui proiect finantat din fonduri structurale, si dezvoltarea unei platforme de training on-line pentru companii, care va fi lansata la începutul anului 2014. 


FirstCont este disponibil on-line la www.firstcont.ro si poate fi contactat la:

Email: office@firstcont.ro, Tel: 0314 256 664, Mobil: 0767 990 907

Adresa: Aleea Marius Emanoil Buteica nr. 18-20, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti 031823

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

FirstCont Primul Meu Cont 
Membru din: 27 Mar 2013 09:03:26

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10