FirstCont – Online, Oriunde, Oricand FirstCont – Online, Oriunde, Oricand
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Lansarea platformei de business online FirstCont vine in intampinarea nevoii IMM-urilor de a-si derula activitatea curenta rapid si eficient, cu investitii si costuri minime.FirstCont este o aplicatie online disponibila pe baza de abonament lunar, care permite gestionarea de date si documente online: date clienti, contracte , facturi clienti si furnizori, chitante/OP, plati clienti-furnizori, facturi recurente, proforme, avize,etc.FirstCont
Publicat pe 01 Apr 2013 17:24:10 de P.FirstCont
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Lansarea platformei de business online FirstCont vine in intampinarea nevoii IMM-urilor de a-si derula activitatea curenta rapid si eficient, cu investitii si costuri minime.

FirstCont este o aplicatie online disponibila pe baza de abonament lunar, care permite gestionarea de date si documente online: date clienti, contracte , facturi clienti si furnizori, chitante/OP, plati clienti-furnizori, facturi recurente, proforme, avize,etc.

FirstCont este singura aplicatie din Romania, care automatizeaza procesele de business, oferind o legatura directa cu partenerii, facilitand informarea automata a clientilor referitor la documentele emise catre ei, oferindu-le acestora posibilitatea validarii documentelor primite, si mai mult, chiar  posibilitatea platii online a documentelor respective. De asemenea, FirstCont ofera posibilitatea de a gestiona contractele încheiate cu partenerii, precum a documentelor aferente contractelor si nu in ultimul rand genereaza automat obligatiile de plata si facturile recurente aferente.

Aplicatia FirstCont nu necesita instalare sau download-are pe sistemele proprii ale clientilor si nici achizitionare de licente, accesul in aplicatie fiind realizat online, pe baza de user si parola create de utilizatori.

Demarat in 2011 de catre Premia Software Solutions SRL, proiectul de dezvoltare a platformei FirstCont a beneficiat de o investitie de 200.000 Eur in dezvoltarea si testarea sistemelor si aplicatiei. Platforma este construita pe baza celor mai noi tehnologii de cloud computing si securitate online, care permit utilizarea de catre clienti, accesul la documente si la informatii Online, Oriunde, Oricând. FirstCont are deja un numar de peste 500 de clienti-companii, si un estimat de 2500 de clienti companii pâna la sfârsitul anului 2013.

Planurile actuale si de viitor ale companiei includ, pe langa continuarea dezvoltarii FirstCont, dezvoltarea unei platforme online pentru evaluarea performantei angajatilor denumita „evalHR”, dezvoltata în cadrul unui proiect finantat din fonduri structurale, si dezvoltarea unei platforme de training online pentru companii, care va fi lansata la începutul anului 2014.

Premia Software Solutions SRL este o companie cu capital integral romanesc, care dezvolta solutii de business online adresate atat start-up-urilor si IMM-urilor, cat si companiilor mari care activeaza pe piata din Romania.

Creeaza-ti cont pe www.firstcont.ro si testezi gratuit aplicatia online de facturare FirstCont Online, Oriunde, Oricând.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

FirstCont Primul Meu Cont 
Membru din: 27 Mar 2013 09:03:26

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10