Firma de inchirieri auto Caruno iti sta la dispozitie cu servicii de inalta clasa Firma de inchirieri auto Caruno iti sta la dispozitie cu servicii de inalta clasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Serviciile unei firme de inchirieri auto in Cluj Napoca au devenit tot mai apreciate in randul companiilor mari sau mici, mai ales al multinationalelor, dar si printre oamenii de afaceri care calatoresc mult in interes de serviciu. Un contract de rent a car in Cluj este mult mai avantajos decat unul de leasing auto.   Contractele de leasing financiar erau folosite de firmele de inchiriere ca prima solutie de finantare pentru achizi
Publicat pe 21 Mar 2014 08:52:57 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Serviciile unei firme de inchirieri auto in Cluj Napoca au devenit tot mai apreciate in randul companiilor mari sau mici, mai ales al multinationalelor, dar si printre oamenii de afaceri care calatoresc mult in interes de serviciu. Un contract de rent a car in Cluj este mult mai avantajos decat unul de leasing auto.  

Contractele de leasing financiar erau folosite de firmele de inchiriere ca prima solutie de finantare pentru achizitionare flotelor auto, dar printr-un contract de inchirieri masini in Cluj nu mai ai nevoie de finantare, autoturismul este practic inchiriat, nu achizitionat. Un mare avantaj al unei firme de inchirieri auto in Cluj Napoca este ca la sfarsitul contractului nu trebuie sa te chinui sa vinzi masina, acest lucru fiind un atuu astazi, mai ales cand piata auto second hand se afla la un nivel minim.

Tot mai multe persoane se declara multumite de serviciile unei firme de rent a car din Cluj Napoca. Chiar daca costurile lunare sunt putin mai mari la contractele de inchiriere masini pe termen lung, exista avantaje evidente care tin atat de partea logistica, dar si de economiile cu cheltuieli financiare.

Caruno dispune de o flota de autoturisme noi, intr-o stare perfecta si suntem la dispozitia clientilor nostri vechi si potentiali atat in Cluj-Napoca, cat si in Targu-Mures, Brasov sau Sibiu. Incercam sa satisfacem toate cerintele clientilor la fiecare categorie: economic, compact sau business class.

Asiguram la cerere accesorii auto complementare, cum ar fi: sistem de navigatie GPS, scaun de copil, lanturi de zapada sau sofer petru 8 si 24 de ore.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10