Faceti cumparaturi într-un mod avantajos – cu cupoanele de reduceri Lyoness Faceti cumparaturi  într-un mod avantajos – cu cupoanele de reduceri Lyoness
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Cupoanele de reduceri sunt mai populare ca niciodata, mai ales în Online Shopping. Motivul este  evident: acestea ofera cumparatorilor posibilitatea  de a obtine numeroase beneficii la cumparaturile facute pe internet si de asemenea, sunt usor de utilizat. Pentru a valida si profita de avantajele cupoanelor de reduceri sunt necesare doar câteva clickuri. Vânatorii de reduceri au la dispozitie în Lyoness, o gama larga si atracti
Publicat pe 20 Mar 2013 15:14:29 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Cupoanele de reduceri sunt mai populare ca niciodata, mai ales în Online Shopping. Motivul este  evident: acestea ofera cumparatorilor posibilitatea  de a obtine numeroase beneficii la cumparaturile facute pe internet si de asemenea, sunt usor de utilizat. Pentru a valida si profita de avantajele cupoanelor de reduceri sunt necesare doar câteva clickuri.

Vânatorii de reduceri au la dispozitie în Lyoness, o gama larga si atractiva de cupoane de reduceri. Comunitatea internationala de cumparaturi este reprezentata deja în 41 de tari si ofera celor aproximativ 2, 6 milioane de membrii o retea  formata din 29.000 de parteneri comerciali, 150.000 acceptate si 3.200 magazine partenere online. Pentru aceste numeroase posibilitati de cumparaturi, Lyoness prezinta în mod regulat, pe propriul site, cupoane de reduceri de la marci cunoscute precum Dell, PUMA, Crocs, Apple, Blue Tomato, Zalando, OTTO, Universal si multe altele.

 

Cuponul de reduceri potrivit - pentru fiecare dorinta de cumparaturi

Lyoness ofera membrilor sai doua tipuri de cupoane de reduceri. Cu bonurile valorice online, clientii pot face cumparaturi în mod comod,  pe internet – de acasa sau direct de pe telefonul mobil, cu Smarthphone-ul  sau cu tableta. Cei care prefera cumparaturile direct din magazine, pot utiliza eficient asa-numitele bonuri valorice offline. Indiferent pentru care tip de bon valoric opteaza, în ambele cazuri membrii profita de variante de beneficii si discounturi. Între acestea se numara bonurile valorice monetare si procentuale, dar si reduceri speciale precum comenzi fara plata costurilor de expediere, bonuri valorice cadou, oferte cu discounturi de sezon si avantaje membru extra.

 

Economisiti în mod simplu

Cele mai noi cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali se gasesc pe site-ul Lyoness (www.lyoness.net) la sectiunea „Cumparaturi“. Validarea acestora functioneaza rapid si simplu. Singura conditie pentru aceasta este sa fii membru Lyoness. Dupa logarea pe site-ul Lyoness, cumparatorul îsi poate asigura bonul valoric. În continuare va fi directionat  automat catre Onlineshop-ul partenerului comercial unde va putea face cumparaturi dupa bunul plac. Cupoanele de reduceri offline vor putea fi utilizate în mod asemanator. Acestea trebuie sa fie printate si apoi validate la casa de marcat. Pentru ca membrii sa nu rateze nicio oferta prin Newsletter si prin pagina de Facebook, acestia  vor fi informati despre cele mai noi oferte de cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali Lyoness.

Prin intermediul cupoanelor de reduceri Lyoness cumparaturile care aduc cele mai multe beneficii sunt mai simple ca niciodata. Si cel mai bun lucru: beneficiati desigur si de avantajul membru Lyoness. Indiferent prin ce  modalitate membrii Lyoness aleg sa faca cumparaturi, fie cu Cashback Cardul, cu Mobile Cashback, cu bonuri valorice originale/ Gift Carduri sau online, oricine valideaza un cupon de reduceri, va primi înapoi pâna la 2% din suma ramasa a cumparaturii, în plus fata de oferta exclusiva de pe cupon, si astfel va profita dublu.

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10