Eveniment concept - La Ceai cu mamici Eveniment concept - La Ceai cu mamici
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un eveniment cu si pentru mamici, realizat cu scopul de a crea relatii de durata, prin intermediul carora sa beneficiem de un sfat si un gand bun in momentele cand avem mai mare nevoie, atat ca mamica, dar si ca femeie.Sambata, 9 Martie 2013, Echipa GoBig Events, in colaborare cu Centrul 9 Luni, a organizat, in premiera in Romania, primul eveniment destinat mamicilor in devenire, precum si proaspetelor mamici, lansat sub denumirea „La Ceai
Publicat pe 12 Mar 2013 17:48:11 de Ada
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Un eveniment cu si pentru mamici, realizat cu scopul de a crea relatii de durata, prin intermediul carora sa beneficiem de un sfat si un gand bun in momentele cand avem mai mare nevoie, atat ca mamica, dar si ca femeie.

Sambata, 9 Martie 2013, Echipa GoBig Events, in colaborare cu Centrul 9 Luni, a organizat, in premiera in Romania, primul eveniment destinat mamicilor in devenire, precum si proaspetelor mamici, lansat sub denumirea „La Ceai cu Mamici”. Evenimentul se va organiza lunar, avand ca public tinta atat gravidutele, cat si proaspetele mamici. Nici proaspetii tatici nu vor fi ignorati, astfel ca in luna mai, odata cu ziua barbatului va avea loc o intalnire numai pentru tatici, unde vor putea sa-si exprime nestingheriti problemele de care s-au lovit de cand au devenit parinti.

Conceptul „La Ceai cu Mamici” a fost primit cu foarte mare caldura din partea mamicilor si gravidutelor, desfasurandu-se in Cafeneaua Aromaroma din Capitala, unde GoBig Events a creat un spatiu relaxant si plin de rasfat printr-un CandyBar creat special pentru mamici, plin de briose delicioase si dulciuri alese pe spranceana.  Rasfatul mamicilor a fost si mai intens, prin tombola cu premii in valoare de peste 2000 Ron. Premiile oferite au fost: un cos de scutece Tommee Tippee, oferit de 9Luni, un curs de puericultura oferit de Centrul 9Luni, un voucher de reducere la orice tip de eveniment organizat plus un cadou surpriza oferit de echipa Go Big Events si o sedinta foto pentru bebelus, oferita de Camelia Stan Photoggraphy. In plus fiecare participanta a primit la final cate un premiu special oferit de catre 9Luni si cate un voucher de reducere pentru produsele Soap Mill.

Ada Chindea, organizatoarea evenimentului din partea Go Big Events dar si viitoare mamica, a declarat in urma evenimentului  “Scopul acestor evenimente este de a crea o cumunitate de femei, de mamici actuale sau in devenire, in care sa ne putem baza una pe alta, sa avem aceleasi subiecte de discutie, aceleasi preocupari, cu care sa putem stabili o zi de joaca pentru copii, sau o plimbare prin parc sau pur si simplu sa iesim la un ceai chiar daca suntem cu copii in landouri sau caruturi, suntem in compania unor femei care ne inteleg si au aceleasi peocupari. Astazi, exact ca un bebelusi am inceput sa mergem de-a busilea si asteptam cu mare interes intalnirile viitoare pentru a invata sa mergem in picioare!

Andreea Pop, Manager la Centrul 9 Luni si Co-Organizator al evenimentului a declarat:“Acest eveniment a luat nastere in urma unei discutii telefonice cu Ada (Organizatoare a evenimentului si viitoare mamica), care m-a contactat cu aceasta idee de intalniri si iata ca dupa cateva saptamani ideea a devenit realitate [...] Intalnirea de astazi, a fost peste tot ceea ce ne-am propus – a fost foarte deschisa, foarte bogata informational si foarte interesanta, datorita cantitatii de informatii transmise si asteptam cu mare interes intalnirile viitoare.”

Prima intalnire a fost moderata de catre Lidia Gheorghe, Psihoterapeut, Educator Prenatal Cerificat Lamaze si Trainer educational -Cursuri bebelusi "BABY START", “Intalnirea de astazi a fost exact asa cum mi-as fi dorit-o. Pentru ca abordam subiecte personale uneori este dificil sa te deschizi din teama de a fi vulnerabil, lucru care nu s-a intamplat astazi, mamicile au fost foarte deschise, chiar au spus ce au simtit chiar daca au fost sentimente de bucurie, si ne-au impartasit dragostea pe care o simti atunci cand esti insarcinata sau emotiile si dorul de copilul lasat acasa, atunci cand te intorci la munca, sau supararea fata de angajatii care nu sunt intelegatori fata de mamele care doresc sa-si petreaca mai mult timp acasa cu copilul si le pun tot felul de bete in roate. A fost o intalnire cu emotiile la vedere si ma bucur ca au avut ocazia sa se elibereze de cele negative, sa se conecteze cu celelalte mamici si sa se simta ascultate”. Totodata ea va modera  si  evenimentele  viitoare, dar in functie de tema aleasa vor exista si invitati speciali car vor veni sa ajute mamicile cu o parere si un sfat in plus.

GoBig Events este prima companie full-service de coordonare evenimente care a reusit sa creeze, in premiera, un eveniment concept destinat mamelor si gravidelor. Evenimentele sunt organizate in colaborare cu Centrul 9 Luni, Centru de Educatie Prenatala, a caror misiune este „Sa sadeasca femeilor increderea de a naste natural si sa le fie alaturi pe parcursul perioadei cea mai incarcata emotional din viata acestora!”

„La Ceai cu Mamici” isi propune sa atinga subiecte delicate, dar de interes maxim in aceeasi masura, privind socializarea in sarcina, sentimentele si vulnerabilitatea resimtita de proaspetele mamici, comunicarea cu partenerul de viata si familia, precum si imbinarea sarcinilor de servici cu presiunea de a fi mama. Subiectele atinse, sunt dezbatute intr-un cadru intim, infrumusetat si inlesnit de cei de la GoBig Events, cu participarea unui expert psihoterapeut cu relevanta in aceste domeniu.

Evenimentul a starnit atentie din partea sponsorilor de profil, avand participarea directa a celor de la: 9Luni (www.9luni.ro), Qbebe (www.qbebe.ro) , Soap Mill (www.soapmill.ro)

GoBig Events va derula evenimentul lunar, atingand domenii variate de interes, ce vor fi anuntate din timp pe paginile de Facebook si in presa de specialitate.

Va asteptam pe pagina dedicata de Facebook pentru „La Ceai cu Mamici” pentru a descoperi din timp detaliile acestui eveniment: http://www.facebook.com/laceaicumamici

 

Partenerii evenimentului:

- 9Luni (www.9luni.ro)- importa, promoveaza si distribuie produse pentru nou-nascuti si copii, care sunt parte integranta a unor branduri cu experienta impresionanta pe piata internationala: Tommee Tippee, Peg Perego, Tiny Love, Aro Artlander, Baby Dan.

- Qbebe (www.qbebe.ro) - revista online dedicata mamicilor si viitoarelor mamici

- Soap Mill (www.soapmill.ro) – producatori de cosmetice organice 100% naturale, cu o gama de cosmetice dedicate gravidelor si nou nascutilor

- Camelia Stan Photography- Fotograful evenimentului cu o experienta de 3 ani in domeniul fotografiei de evenimente si o pasiune nemarginita pentru acest domeniu.

 

Contact presa:

Ada Chindea, ada@go-big.ro, 0722 655 507/ 0723 544 111

http://www.facebook.com/gobigevents

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ada Chindea 
Membru din: 10 Mar 2013 20:03:42

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10