Echipa Budo Gym: 6 sportivi – 6 medalii la Campionatul National de Karate Kyokushin 2014 Echipa Budo Gym: 6 sportivi – 6 medalii la Campionatul National de Karate Kyokushin 2014
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Campionatul National de Karate Kyokushin pentru seniori si juniori organizat anul acesta pe 22 martie, la Targu Mures, a mai adaugat inca sase medalii in palmaresul clubului Budo Gym Bucuresti. Toti cei sase sportivi antrenati de Sensei Gruia Docan (3 dan kyokushin) s-au intors in Bucuresti cu cate o medalie si un loc pe podium. Astfel, clubul se poate mandri cu inca un titlu de Campion National, 3 titluri de Vicecampion National si 2 me
Publicat pe 02 Apr 2014 07:26:25 de office@streetwisepr.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Campionatul National de Karate Kyokushin pentru seniori si juniori organizat anul acesta pe 22 martie, la Targu Mures, a mai adaugat inca sase medalii in palmaresul clubului Budo Gym Bucuresti. Toti cei sase sportivi antrenati de Sensei Gruia Docan (3 dan kyokushin) s-au intors in Bucuresti cu cate o medalie si un loc pe podium. Astfel, clubul se poate mandri cu inca un titlu de Campion National, 3 titluri de Vicecampion National si 2 medalii de bronz:

Dana Stoian - Campion National la categoria -65kg

Stefan Ilie - Vicecampion National la categoria -70kg
Andra Silvas - Vicecampion National la categoria -65kg
Adrian Precub - Vicecampion National la categoria -60kg
Sebastian Ciuban - Medaliat cu Bronz la categoria -70kg
Demetrius Tanase - Medaliat cu Bronz la categoria -80kg

Evenimentul organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin a reunit aproximativ 130 de sportivi din 19 cluburi din intreaga tara. In urma clasamentului efectuat pe baza rezultatelor obtinute la acest campionat, Clubul Budo Gym a fost clasat pe locul 5 din cele 19 cluburi participante.

“Faptul ca toti cei sase sportivi ai lotului nostru inscris la acest campionat s-au intors cu cate o medalie acasa inseamna pentru noi ca am atins un nou nivel de performanta si eficienta in cadrul antrenamentelor. Pentru un club, nu exista recompensa mai mare decat sa vezi ca fiecare dintre sportivii in care ai investit timp si efort isi castiga pe merit locul pe podium.”  a declarat Sensei Gruia Docan.

-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.

Promo: https://www.youtube.com/watch?v=0QgEYY4lPEk

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Communications Streetwise 
Membru din: 10 Apr 2013 15:44:06

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10