Dozatoare de apa, solutia pentru hidratarea angajatilor companiei Dozatoare de apa, solutia pentru hidratarea angajatilor companiei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Hidratarea este extrem de importanta in viata noastra, iar conform arhicunoscului sfat medical, “un om are nevoie de cel putin doi litri de apa pe zi”. Astfel, tot mai multe companii pun la dispozitia angajatilor diverse solutii de hidratare, cum ar fi dozatoare de apa – aceasta fiind cea mai la indemana si accesibila metoda de hidratare a angajatilor.  Divizia Water Dispensing & Services a Sam Mills Distribution s-a infiintat in
Publicat pe 06 Mar 2014 10:19:16 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Hidratarea este extrem de importanta in viata noastra, iar conform arhicunoscului sfat medical, “un om are nevoie de cel putin doi litri de apa pe zi”. Astfel, tot mai multe companii pun la dispozitia angajatilor diverse solutii de hidratare, cum ar fi dozatoare de apa – aceasta fiind cea mai la indemana si accesibila metoda de hidratare a angajatilor. 

Divizia Water Dispensing & Services a Sam Mills Distribution s-a infiintat in octombrie 2013 si doreste sa devina un lider pe piata romaneasca de apa de masa purificata imbuteliata in bidoane de policarbonat de 19 litri. Venim in sprijinul firmelor din zona Transilvaniei care doresc sa beneficieze de un sistem watercooler profesional. Dispunem atat de filtre de apa si dozataore cu compresor, precum si de bidoane de apa smarald de 5 si 19 litri.

Divizia noastra de distributie de apa imbuteliata livreaza apa smarald proaspata si filtrata natural, care ii ofera puritatea si gustul deosebit al apei de munte, totul facandu-se rapid si prompt, in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Traseul apei se afla in permanenta monitorizat pentru a asigura clientilor garantia calitatii. Compozitia este una echilibrata, bogata in saruri minerale si asigura o hidratare perfecta a organismului. Apa de masa naturala purificata “Smarald” este certificate ISO 9001: 2000 si HACCP.

Obiectivul principal al Sam Mills Distribution este de a oferi clientilor un pachet de produse si servicii cat mai vast in domeniul dozatoarelor de apa.

Efectuam si servicii periodice de igienizare la sediul clientului unde se gaseste dozatorul si asiguram service tehnic specializat. Procedeul folosit la dezinfectie este ozonul, acesta fiind cel mai puternic dezinfectat care distruge virusii si bacteriile.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10