Detalii de interes despre firmele de software din tara si in afara tarii Detalii de interes despre firmele de software din tara si in afara tarii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru oamenii care sunt necunoscatori ai industriei IT, tara noastra este un provider de renume pentru toata lumea, profesionistii nostri castigand contracte si concursuri cu cele mai mari companii de pe piata. Sistemele si serviciile de mentenanta prestate de firmele din tara sunt nu doar competitive cat si estimate la preturi mult mai mici. Gradul de finisare al programelor concepute este foarte mare, fiind probabil sa gasiti
Publicat pe 27 Oct 2014 07:59:13 de Adam Worth
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru oamenii care sunt necunoscatori ai industriei IT, tara noastra este un provider de renume pentru toata lumea, profesionistii nostri castigand contracte si concursuri cu cele mai mari companii de pe piata. Sistemele si serviciile de mentenanta prestate de firmele din tara sunt nu doar competitive cat si estimate la preturi mult mai mici.

Gradul de finisare al programelor concepute este foarte mare, fiind probabil sa gasiti ceva util oricare ar fi domeniul in care activeaza compania voastra. Un exemplu de program profesional este Clarvision, un software romanesc facut, de EBS, pentru planificarea productiei. Un prim avantaj este lipsa impedimentelor uzuale pe care le vedem la programele concepute in strainatate pentru piata interna.

Programul va faciliteaza urmarirea intregul proces, de la inceputul productiei pana la finalizare. Daca nu ai utilizat niciodata sisteme ERP, ele sunt niste instrumente relevante pentru planificarea resurselor. Implementarea unui sistem asigura, pe termen lung, sistematizarea mai puternica a proceselor si diminuarea greselilor umane, gestionarea si raportarea datelor in timp real. EBS a creat Clarvision in urma unui efort sustinut initiat dupa primirea sugestiilor de la clienti. Dupa finalizarea acestei etape, sistemul a fost supus unor teste standardizate din urmatoarele perspective: al functionalitatii si al nivelului fluxului de date din procesul economic.

Cele mai inovative sisteme ERP nu se bazeaza doar pe latura de productie, cat si pe management, salarizare, contabilitate, ajustarea preturilor si multe altele. Merita evidentiat ca Clarvision ERP a fost intentionat facut pentru gestionarea activitatilor firmelor cu profil industrial si este, din aceasta cauza, o varianta perfecta pentru integrarea, automatizarea si standardizarea proceselor aferente acestui segment de afaceri. EBS a stabilit bazele unui program ce poate usura munca, informatiile necesitand a fi adaugate o singura data, baza de date centralizand diferentele permanente de date dintre toate modulele programului, oferind, in acelasi timp, o imagine per ansamblu, in timp real, asupra tuturor activitatilor din companie.

In cazul in care sunteti interesati de felul in care Clarvision este aplicabil companiei voastre, puteti sa ne contactati pentru a obtine un tutorial si-a unei perioade gratuite de testare (3 luni), pentru a vedea felul in care programul nostru optimizeaza activitatea firmei in care este implementat.

Daca sunteti interesati de sisteme specializate pentru alte tipuri de activitati, intrati in legatura cu departamentul nostru de secretariat si veti putea discuta cu profesionistii nostri. Nu ezitati sa achizitionati si sa folositi programele concepute in Romania, intrucat in acest fel garantati o paleta diversificata de servicii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adam Worth 
Membru din: 18 Nov 2013 12:39:09

Despre autor:
Absolvent de litere cu predispozitie pentru proza si articole comerciale.

Articole publicate: 14
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10