Design si stil futurist cu noul concept Exclusiv Design Design si stil futurist cu noul concept Exclusiv Design
Rated 3.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: ExclusivDesign considera ca semineele pe gaz este solutia perfecta pentru decorarea si in acelasi timp, pentru incalzirea locuintei, aceste tipuri de seminee fiind o alternativa perfecta a semineului pe lemne. Pentru a instala un semineu pe lemne este necesar mai intai constructia cosului de fum (care trebuie sa fie in apropierea semineului pentru a racorda focarul la cos).Semineele pe gaz au in componenta lor focare cu tiraj fortat. Astfel cosul
Publicat pe 16 Sep 2013 10:24:20 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
7.
5


ExclusivDesign considera ca semineele pe gaz este solutia perfecta pentru decorarea si in acelasi timp, pentru incalzirea locuintei, aceste tipuri de seminee fiind o alternativa perfecta a semineului pe lemne. Pentru a instala un semineu pe lemne este necesar mai intai constructia cosului de fum (care trebuie sa fie in apropierea semineului pentru a racorda focarul la cos).
Semineele pe gaz au in componenta lor focare cu tiraj fortat. Astfel cosul poate fi mutat spre exterior pe o distanta de aproximativ 7 metri, astfel putand fi posibil instalarea unui semineu pe gaze oriunde in incaparea dumneavoastra. Exista si diverse seminee pe gaz precum cele create de producatorul Kal Fire care se remarca prin flacarile care le deja si prin sistemul acestuia Kal Glow, dar si prin calitatea butucilor ceramici. De aceea focul nu poate fi deosebit de focul care il gasim si la semineele pe lemne. Este foarte usor de utilizat iar acest lucru este remarcat prin simplitatea cu care poti utiliza telecomanda pentru aprindere si stingere. Este de asemenea, posibil sa controlezi intensitatea flacarilor pentru un confort ridicat.
Exclusiv Design comercializeaza seminee pe gaze si recomanda clientilor sai sa viziteze magazinul online pentru informatii aditionale.

Despre Exclusiv Design
ExclusivDesign este un magazin dedicat clientilor care doresc produse create exceptional precum seminee, piscine sau jacuzzi. Toate produsele acestora sunt importate din tari cu renume. Se poate executa si la comanda anumite tipuri de seminee!

Acorda o nota acestui articol:
7
,5


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10