Dafco: importator direct si autorizat al ferestrelor termopan Dafco: importator direct si autorizat al ferestrelor termopan
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Dafco Fendoor este firma care ofera clientilor sai ferestre termopan de calitate. Societatea a intrat pe piata din Romania din anul 2007 si are ca obiectiv proiectarea, executarea si montarea ferestrelor, cat si a usilor din tamplarie pvc. Ferestrele termopan de calitate de la Dafco se ridica la standardele celor mai pretentiosi clienti. Pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de valoarea ferestrelor termopan de calitate, Dafco colaboreaz
Publicat pe 12 Feb 2015 13:45:25 de VladimirA
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Ferestrele termopan de calitate Salamander de la DafcoDafco Fendoor este firma care ofera clientilor sai ferestre termopan de calitate. Societatea a intrat pe piata din Romania din anul 2007 si are ca obiectiv proiectarea, executarea si montarea ferestrelor, cat si a usilor din tamplarie pvc.

Ferestrele termopan de calitate de la Dafco se ridica la standardele celor mai pretentiosi clienti. Pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de valoarea ferestrelor termopan de calitate, Dafco colaboreaza numai cu furnizori de top la nivel  mondial.

Dafco va ofera ferestre termopan de calitate Salamander

Dafco este importator direct si autorizat al ferestrelor termopan de calitate Salamander. Acestea sunt produse in Germania si se pozitioneaza prin calitate de top.

Pentru necunoascatori, termopanele sunt la fel toate cu toate. Insa, va asiguram ca nu este deloc asa. Ferestrele termopan de calitate sunt cele care rezista, ofera confort si protectie. Ferestrele termopan de calitate Salamander de la Dafco bifeaza fiecare casuta a testului de calitate!

Termopanele Salamander se deosebesc prin calitate si rezistenta, fiind dotate cu armatura rectangulara de 1,5 mm, pe deschideri utilizandu-se armature de 1,5 mm pe alb si de 2 mm pe color, apartinand clasei A a ferestrelor termopan de calitate.

Diferenta dintre termopanele de clasa A si cele de clasa B se gaseste in peretii exteriori si se sesizeaza vara, cand tamplaria pvc ajunge pana la temperature de 80 de grade, iar un profil de clasa B se deformeaza.

Dafco ofera ferestre termopan de calitate Salamander de trei tipuri: Salamander Bluevolution, Salamander Streamline si Salamander 2d.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastra din gama, ferestrele termopan de calitate de la Dafco va asigura o izolare termina si fonica impecabila si o durabilitate crescuta.

Pentru o casa desavarsita, faceti alegerea calitatii - alegeti ferestrele termopan de calitate de la Dafco Fendoor si nu veti regreta. Ferestrele termopan de calitate de la Dafco vin cu preturile cele mai avantajoase de pe piata. 

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10