DC Shoes la noi in tara prin intermediul magazinului online BoutiqueMall DC Shoes la noi in tara prin intermediul magazinului online BoutiqueMall
Rated 4.25/5 bazat pe 2 voturi
Product description: BoutiqueMall prezinta noile modele de adidasi DC shoes pentru sezonul acesta. DC shoes este un brand preferat in randul skateboarderilor atat la noi cat si in alte cateva tari.In Romania BoutiqueMall este singurul magazin unde vei gasi peste 150 de modele de adidasi DC shoes atat pentru barbati cat si pentru femei. Colectia de adidasi DC shoes este adresata atat celor care iubesc sporturi precum skateboardul sau snowboardul dar si celor care recu
Publicat pe 24 Jul 2013 09:04:41 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
8.
5


BoutiqueMall prezinta noile modele de adidasi DC shoes pentru sezonul acesta. DC shoes este un brand preferat in randul skateboarderilor atat la noi cat si in alte cateva tari.

In Romania BoutiqueMall este singurul magazin unde vei gasi peste 150 de modele de adidasi DC shoes atat pentru barbati cat si pentru femei.
Colectia de adidasi DC shoes este adresata atat celor care iubesc sporturi precum skateboardul sau snowboardul dar si celor care recurge la tinute mai sport. Adidasii DC au aparut pentru prima data in anul 1994, iar la scurt timp dupa aparitia acestora majoritatea tinerilor "s-au indragostit" de acest renumit brand de incaltaminte.

Numeroasele campanii publicitare cu ajutorul sportivilor au facut posibila cunoasterea brandului de incaltaminte DC Shoes.
Majoritatea mall-urilor din Romania au asemenea magazine unde veti gasi si tenesi Dc Shoes si alte accesorii.
BoutiqueMall, pe de alta parte, este singurul magazin online unde puteti sa achizitionati adidasi DC Shoes la preturi cu 50% MAI MICI DECAT IN MALL.
Pentru acest lucru merita macar sa aruncati un ochi pe noile modele de adidasi DC barbati de pe www.b-mall.ro. Daca v-am facut curiosi va asteptam pe site-ul oficial BoutiqueMall.

Despre BoutiqueMall
Boutique Mall este un magazin de haine online de firma dedicat barbatilor, femeilor si chiar copiilor. Pe B-mall vei gasi imbracaminte de firma, incaltaminte si accesorii create de designeri celebri precum Adidas, Lacoste, Calvin Klein, Marc Jacobs, DC Shoes, Ray Ban, Fossil, Diesel si multi altii.

Acorda o nota acestui articol:
8
,5


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10