Cutii carton - Pentarom SRL Cutii carton - Pentarom SRL
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Pentarom a fost infiintata in anul 1992, avand ca obiect principal de activitate comertul cu piese auto. Incepand cu anul 2000, ca o oportunitate derivata din comertul de piese de schimb pentru industria auto, Pentarom a inceput productia de ambalaje  din carton pentru piese si subansamble auto. Astfel, in 2007, certificatul constatator atesta ca obiect principal de activitate al societatii Pentarom fabricarea hartiei si cartonului ondulat s
Publicat pe 02 Apr 2013 16:54:09 de cipipavelescu
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Pentarom a fost infiintata in anul 1992, avand ca obiect principal de activitate comertul cu piese auto. Incepand cu anul 2000, ca o oportunitate derivata din comertul de piese de schimb pentru industria auto, Pentarom a inceput productia de ambalaje  din carton pentru piese si subansamble auto. Astfel, in 2007, certificatul constatator atesta ca obiect principal de activitate al societatii Pentarom fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie sau carton. In 2008, SC Pentarom SRL si-a extins aria de activitate prin dezvoltarea unei linii de imbuteliere apa minerala naturala microbiologic pura, comercializata sub marca „Iezer”.

SC Pentarom SRL are sediul destinat birourilor in Campulung, judetul Arges, strada Negru Voda, nr 225, iar toate activitatile se desfasoara in localitatea Darmanesti, la o distanta de 6 km de Grupul Dacia – Renault, unul dintre partenerii  societatii, ceea ce implica o livrare prompta a tuturor produselor comandate.

Cele doua activitati, cea de productie ambalaje, cutii carton si cea de comert cu piese auto, bine coordonate au permis cucerirea unui important segement de piata.

La momentul demararii contractului cu Automobile Dacia, in 1995, societatea Pentarom inregistra o cifra de afaceri de 512.431 Ron, iar la sfarsitul exercitiului financiar aferent anului 2008, firma trecuse pragul de 10.000.000 Ron, aproximativ 2,5 milioane euro. Astfel, in cei 13 ani, prin inovatie si dezvoltare sustinuta, societatea Pentarom si-a marit cifra de afaceri de 20 de ori.

Permanent, societatea a urmarit imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor oferite, preocupandu-se de obtinerea certificarilor care atesta acest aspect.

Astfel, SC Pentarom SRL functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2001 si ISO TS 16949, lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.

Obiectivul Pentarom este acela ca, dincolo de satisfactia deplina a nevoilor actuale ale partenerului nostru, sa intuim dorintele acestuia astfel incat bazele proiectelor viitoare sa se afirme drept o garantie a succesului pentru acesta.

Pentru Pentarom fiecare partener este important. Valoarea portofoliilor nu constituie un criteriu de ierarhizare al partenerilor nostri.

Incepand cu faza de proiect si pana la cea de distributie, Pentarom pastreaza fara exceptie respectarea termenelor agreate cu fiecare partener. Este un principiu de baza al companiei Pentarom. Noi privim relatia client-furnizor ca un parteneriat de durata.

Datorita seriozitatii cu care Pentarom trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului care se pune pe calitatea ambalajelor, Pentarom si-a castigat un renume atat pe piata interna cat si pe cea externa.

Locul 4 in topul firmelor private din Romania pentru domeniul de activitate si locul 14 in topul firmelor private din judetul Arges, ca cifra de afaceri, in anul 2005, atesta inca o data, determinarea cu care Pentarom urmareste dezvoltarea sa continua.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ciprian Pavelescu 
Membru din: 02 Apr 2013 14:05:52

Despre autor:
De la infiintare Pentarom SRL si-a extins domeniul de activitate de la comertul cu piese auto la cutii carton si din 2008 a dezvoltat o linie de imbuteliere apa minerala microbiologic pura, comercializata sub marca „Iezer”.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10