Cursuri beauty Cursuri beauty
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ti-ai pierdut vechiul loc de munca si crezi ca nu te va mai angaja nimeni? Nu-ti pierde speranta! Trebuie sa fii mereu in miscare. Traim intr-o lume a vitezei si a informatiei, intr-o jungla economica in care supravietuiesc doar cei mai puternici si cei mai pregatiti. Acesta este adevarul: trebuie sa luptam pentru un loc de munca si sa fim mereu conectati la realitatea cotidiana. Nu este de ajuns sa stii doar o meserie  pentru a avea si
Publicat pe 18 Mar 2013 09:58:06 de ateliereleilbah
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ti-ai pierdut vechiul loc de munca si crezi ca nu te va mai angaja nimeni? Nu-ti pierde speranta! Trebuie sa fii mereu in miscare. Traim intr-o lume a vitezei si a informatiei, intr-o jungla economica in care supravietuiesc doar cei mai puternici si cei mai pregatiti. Acesta este adevarul: trebuie sa luptam pentru un loc de munca si sa fim mereu conectati la realitatea cotidiana. Nu este de ajuns sa stii doar o meserie  pentru a avea siguranta zilei de maine.

“Nu ai experienta!”, “Nu sunt bani!”,“E criza!”  Ne-am saturat sa auzim aceste lucruri in fiecare zi.

Te-ai gandit ca ai putea sa incerci ceva nou si ca ai putea sa practici cu placere o noua meserie?

Te-ai gandit vreodata sa urmezi o cariera in domeniul infrumusetarii?

 Atelierele ILBAH iti acorda sansa sa incepi o cariera in domeniul Beauty. Echipa noastra organizeaza cursuri de calificare si formare profesionala pentru cei care vor sa ia atitudine si vor sa profeseze in domeniul infrumutesarii. Cursurile organizate de noi sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

 Ai putea urma cursul de Frizer-Coafor-Manichiura-Pedichiura, Stilist protezist de unghii, Machior (Make-up artist) sau chiar Cosmetician intr-un mediu profesionist, dotat si utilat modern respectand toate standardele de calitate europene.

La finalul cursului urmat de tine vei primi o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, atat la nivel national cat si international in orice tara a Uniunii Europene. Astfel, te vei putea angaja oriunde in Romania sau in tarile membre UE.    

 

Inscrie-te acum la cursurile noastre si vei invata de la profesionisti cum sa investesti minim pentru o sansa maxima!

 Mai multe detalii  pe www.ateliereleilbah.ro

 

Cu respect,

Echipa Atelierele ILBAH 

Da-i sansei o sansa!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ILBAH Atelierele  
Membru din: 16 Mar 2013 12:42:19

Despre autor:
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10