Cursuri GRATUITE la Busteni - Ianuarie 2015 Cursuri GRATUITE la Busteni - Ianuarie 2015
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti va implementa un program integrat pentru interventii active de ocupare „e-CarieraTa” care ofera cursuri GRATUITE acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), care se vor desfasura în luna ianuarie - februarie 2015, dedicate somerilor si persoanelor fara loc de munca. Programele de formare profesionala autorizate sunt: Ø  Manager marketing – marketing digital
Publicat pe 22 Dec 2014 15:05:02 de L.Degan
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti va implementa un program integrat pentru interventii active de ocupare „e-CarieraTa” care ofera cursuri GRATUITE acreditate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), care se vor desfasura în luna ianuarie - februarie 2015, dedicate somerilor si persoanelor fara loc de munca.

Programele de formare profesionala autorizate sunt:

Ø  Manager marketing – marketing digital

Ø  Manager / Administrator de firma

Ø  Agent de vânzari

Ø  Inspector resurse umane

Ø  Manager resurse umane

Ø  Controller


Cursurile sunt dedicate exclusiv somerilor si persoanelor fara loc de munca si se vor desfasura la Busteni. Transportul, cazarea si masa sunt gratuite si asigurate prin proiectul „Resurse umane pentru o crestere inteligenta si inclusiva în sectorul serviciilor”, iar absolventii vor primi o subventie pentru participarea la curs în suma de 320 de lei si vor fi sprijiniji prin servicii de mediere sa îsi gaseasca loc de munca.

 

Pentru exprimarea optiunii de înscriere aplica aici: http://www.ecarierata.ro/pages/apply#ApplicantApplyForm sau aici: https://docs.google.com/forms/d/1GlFeNjLOHrGfboaqeRgviJpduKj77yHIK3Rejg24zuU/viewform

 

Detaliile despre continutul programelor de formare se gasesc aici: http://www.e-carierata.ro/cat/11-Formare-profesionala.html


In maxim 48 de ore comunicarea va fi preluata de un Consilier de orientare profesionala cu ajutorul caruia se vor derula actiunile premergatoare participarii la curs si alaturi de care veti descoperi informatii noi despre abilitatile dvs, veti constientiza care va sunt interesele profesionale si veti putea lua o decizie fundamentata privind traseul dumneavoastra profesional.

Birourile pentru implementare unde grupul tinta, se poate înscrie si poate fi consiliat sunt în Slatina, Craiova si Bucuresti.

Participantii vor primi un certificat de absolvire însotit si de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii.

Cursurile e-carieraTa fac parte din programul „Resurse umane pentru o crestere inteligenta si inclusiva în sectorul serviciilor”, POSDRU/125/5.1/S/135301. Proiectul are o durata de 18 luni si este cofinantat din Fondul Social European – Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 5 - „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.1. Scopul proiectului este îmbunatatirea capacitatii de ocupare a persoanelor în cautarea unui loc de munca si a somerilor, în special de lunga durata, prin dezvoltarea si implementarea unui program integrat pentru interventii active de ocupare.

 


Informatii suplimentare despre proiect pot fi obtinute de la: Carmen Burueana, contact 0732 715 348, email contact@e-carierata.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Degan Larisa 
Membru din: 15 Jul 2014 08:24:29

Despre autor:

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10