Curs Manager Resurse Umane (acredidat ANC) - Gestionarea corecta a potentialului uman Curs Manager Resurse Umane (acredidat ANC) - Gestionarea corecta a potentialului uman
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Euro Best Team va invita sa participati la Cursul Manager Resurse Umane, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 28 octombrie - 11 noiembrie 2013. Cursul Manager Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, este un curs complet si ofera toate competentele necesare gestionarii resurselor umane in cadrul unei organizatii. Cursul are caracter practic si interactiv, iar cunostintele sunt predate prin aplica
Publicat pe 22 Oct 2013 14:52:02 de F.Elena
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Euro Best Team va invita sa participati la Cursul Manager Resurse Umane, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 28 octombrie - 11 noiembrie 2013. Cursul Manager Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, este un curs complet si ofera toate competentele necesare gestionarii resurselor umane in cadrul unei organizatii.

Cursul are caracter practic si interactiv, iar cunostintele sunt predate prin aplicatii si jocuri de rol. Exemple de aplicatii: organigrama, angajarea, testul psihologic, fisa postului, strategia de motivare, evaluarea personalului, plan de pregatire si instruire personal, monitorizarea relatiilor de munca, evaluarea costurilor de personal, baza de date, coaching, team building.

Lectorii Euro Best Team utilizeaza tehnici moderne de predare si instruire, bazate pe interactivitate, aplicatii, jocuri de rol si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice managerului de resurse umane.

Cursul Manager de Resurse Umane va ajuta sa intelegeti sistemul si cadrul de functionare al unei companii, sa-i cunoasteti costurile si procesele de productie, organigrama, regulamentul de ordine interioara, fisa postului, sistemul de evaluare. Veti intelege ca investitia in oameni incepe cu procesul de recrutare, selectie, inductie, dezvoltare si se termina cu procesul de promovare si evaluare.

Managerul de resurse umane este coordonatorul departamentului HR, consilierul si strategul companiei/institutiei care asigura resursa umana cu potential relevant pentru obiectivele de dezvoltare ale organizatiei. Managerul HR este mana dreapta a managerului general si este consultat permanent cu privire la dezvoltarea celei mai importante resurse a organizatiei – oamenii.


Beneficiile cursului: 

•vei sti ca omul este cea mai pretioasa resursa in cadrul unei organizatii;

•vei sti sa faci fata cu succes strategiilor de dezvoltare ale companiei;

•vei sti sa asiguri resurse umane valoroase corespunzatoare nevoilor companiei;

•vei fi sigur pe abilitatile tale pentru gestionarea corecta a resurselor existente;

•vei sti cum sa motivezi si sa investesti in oameni pentru optimizarea activitatii;

Cursul Management de Resurse Umane are 4 module care vizeaza: rolul managerului de resurse umane, recrutarea, selectia si inductia personalului angajat. 

Cursul Manager Resurse Umane se desfasoara la sediul EBT din str. Lt. stefan Marinescu nr.9, sector 6 Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea, va asteptam sa ne contactati pe adresa www.eurobestteam.ro

 

Persoana de contact:

tel: 0726.615.538 – Madalina Nedelcu – Manager formare

e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

http://www.eurobestteam.ro/curs-manager-resurse-umane

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Elena Farcas 
Membru din: 22 Oct 2013 13:39:47

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10