Curatenie la patru ace pentru firme, prin Splendorama Cluj Curatenie la patru ace pentru firme, prin Splendorama Cluj
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Imaginea profesionala reprezinta oglinda unei firme care se respecta. Fiecare patron sau director isi doreste sa lase o impresie buna clientilor care le trec pragul, iar acest lucru presupune, contractarea unei firme curatenie din Cluj in vederea pastrarii spatiului de munca impecabil. Splendorama Cluj ofera servicii de curatenie in Cluj zilnica, curatenie periodica, curatenie generala, curatenie dupa constructor si amenajare, curat
Publicat pe 19 Nov 2013 09:06:08 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Imaginea profesionala reprezinta oglinda unei firme care se respecta. Fiecare patron sau director isi doreste sa lase o impresie buna clientilor care le trec pragul, iar acest lucru presupune, contractarea unei firme curatenie din Cluj in vederea pastrarii spatiului de munca impecabil.

Splendorama Cluj ofera servicii de curatenie in Cluj zilnica, curatenie periodica, curatenie generala, curatenie dupa constructor si amenajare, curatenie pentru geamuri si fatade, curatenie pentru hale in Cluj, curetenie pentru pardoseli dure, precum si alte servicii, cum ar fi: inchiriere personal, furnizare consumabile igienice pentru bai si bucatarii.

Serviciile noastre se adreseaza spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, spatiilor recent amenajate, halelor sau depozitelor .

Asiguram curatenie zilnica, curatenie saptamanala sau curatenie bisaptamanala, in functie de periodicitatea aleasa de client si necesitatile spatiului si include urmatoarele operatii: aspirare mochete si suprafete neacoperite, spalarea cu mopul sau mecanizat al pardoselilor, stergerea prafului de pe birouri si aparatura de birou, stergerea prafului de pe picioarele scaunelor, igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, stergerea aparaturii electrocasnice si spalarea obiectelor de uz protocolar, stergerea vitrinei, casieriei, oglinzilor si rafturilor, degajarea gunoiului si inlocuit saci menajeri, odorizarea si aerisirea incaperilor.

Curatenia generala periodica stabilita prin contract sau atunci cand este nevoie include operatiile: spalarea mochetei sau covoarelor, spalarea mecanizata a pardoselilor, scoaterea petelor de pe mochete si tapiterii, spalarea geamurilor, pervazelor usilor, tocurilor si balustradelor, curatare feronerie, calorifere, rame tablou sau corpuri de iluminat, curatarea de praf a peretilor si dezpaienjenire.

Un spatiu curat si igienic este un spatiu care te inspira, un spatiu care generaza sentimente pozitive si face munca mai placuta si relaxanta. Splendorama Cluj te ajuta sa lucrezi cu placere si intr-un mediu curat si impecabil.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10