Curatenia de primavara cu Papetarie.ro Curatenia de primavara cu Papetarie.ro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 23 mai 2013, Papetarie.ro Magazinul on-line Papetarie.ro propune clientilor sai, pe langa gama completa de produse de papetarie si birotica, o oferta extinsa de produse de curatenie. Papetarie.ro se adreseaza persoanelor fizice si birourilor mici care isi pot alege produse de calitate, extrem de diverse de pe site reusind in acest fel sa economiseasca timp si bani. Din gama produselor de curatenie Papetarie.ro propune
Publicat pe 23 May 2013 22:03:26 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 23 mai 2013, Papetarie.ro

Magazinul on-line Papetarie.ro propune clientilor sai, pe langa gama completa de produse de papetarie si birotica, o oferta extinsa de produse de curatenie.

Papetarie.ro se adreseaza persoanelor fizice si birourilor mici care isi pot alege produse de calitate, extrem de diverse de pe site reusind in acest fel sa economiseasca timp si bani.

Din gama produselor de curatenie Papetarie.ro propune detergenti pentru rufe, detergenti pentru vase, articole menaj, hartie igienica si servetele, odorizant camera, produse pentru covoare si parchet, produse pentru mobila si suprafete diverse,  produse pentru vasul de toaleta si baie, sapunuri lichide si solide. 

Pe langa produsele traditionale departamentul de achizitii s-a straduit sa adauge si putin umor in alegerea produselor asa incat intre produse se gaseste hartia igienica tiparita cu bancnote euro din gama Invotis  sau dispenser sapun lichid in forma de nas sau manusa de bucatarie penru vase calde cu inel cu brilliant.

Vanzarile pentru produsele de curatenie s-au dublat in perioada premergatoare Pastelui in special pe seama segmentului de clienti persoane fizice. Numarul de produse comandate a sporit, comanda medie pe luna aprilie situandu-se in jurul valorii de 250 lei.

Papetarie.ro face parte din grupul Austral, unul din cei mai mari si mai vechi distribuitori de consumabile pentru birouri din Romania. Papetarie.ro este cel mai mare magazin online de produse pentru birou din Romania care are in stoc permanent 5000 de produse si care garanteaza seriozitate si calitate serviciilor de livrare si consiliere clienti. Papetarie.ro ofera produse de calitate, in mare parte fabricate in Europa, o puternica forta de vanzare si consiliere, stocuri permanente si un serviciu post vanzare valoros. Brandul Austral este recunoscut in piata si este pretuit de mii de companii care s-au aprovizionat de aici in cei 20 de ani de experienta si prezenta neincetata pe piata.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10