Cumpara totul redus si primesti bani inapoi Cumpara totul redus si primesti bani inapoi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mercador.info reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate de catre noi vanzarile magazinelor online cresc, iar noi obtinem un comision din fiecare tranzactie efectuata de utilizatori nostri. Asadar ne-am gandit ca 10% din comisionul total aprobat de catre partenerii nostrii pentru fiecare luna in parte sa il acordam unei persoane care a facut cumparaturi online utilizand siteului nostru.IMPORT
Publicat pe 11 Feb 2013 09:13:41 de mercadorinfo
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Mercador.info reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate de catre noi vanzarile magazinelor online cresc, iar noi obtinem un comision din fiecare tranzactie efectuata de utilizatori nostri. Asadar ne-am gandit ca 10% din comisionul total aprobat de catre partenerii nostrii pentru fiecare luna in parte sa il acordam unei persoane care a facut cumparaturi online utilizand siteului nostru.

IMPORTANT:

Castigul se va acorda prin tragere la sorti filmata si publicata pe site, la tragerea la sorti vor participa toate persoanele care fac cumparaturi online utilizand siteul nostru si ne trimit un mail la admin@mercador.info in care vor trece numele, produsul cumparat si de pe ce site l-au cumparat (asta ne ajuta sa monitorizam cumparaturile facute prin intermediul nostru).

De asemenea e bine de stiut ca la tragerea la sorti vor participa toate persoanele care au facut cumparaturi utilizand site-ul nostru indiferent de valoarea cumparaturilor facute, chiar daca valoarea castigului va fii mai mare decat valoarea cumparaturilor facute. (ex: tu cumperi un produs in valoare de 100 ron, pentru acest produs noi poate obtinem un comision de 3 lei, dar la sfarsitul lunii valoarea castigului posibil pentru tine va fii de 400 ron, tu esti calificat pentru tragerea la sorti).

La final, toata lumea are de castigat – magazinele au vanzari mai mari, utilizatorii castiga bani in urma achizitilor, iar noi un comision.

Cumparaturile online le faci la fel ca pana acum

Cu o mica exceptie: de fiecare data cand vrei sa vizitezi un magazin online trebuie intai sa intri pe site-ul nostru si apoi selectezi magazinul preferat. Atentie insa: pentru a fi sigur ca te califici pentru tragerea la sorti, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri sau newslettere intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin Mercador.info si momentul in care ai finalizat procedura de achizitie.

Cumparand castigi bani

Sistemul nostru e foarte simplu si transparent: pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul site-ului nostru primim un comision din partea magazinelor partenere. In loc sa pastram in totalitate acest comision noi alegem sa-l impartim cu tine. Astfel, de fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul nostru va creste si suma pe care o poti castiga.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

mihai padina 
Membru din: 09 Feb 2013 12:18:20

Despre autor:
Cumpara totul redus si primesti bani inapoi

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10