Cum poti sa devii donator de celule stem Cum poti sa devii donator de celule stem
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Majoritatea celulelor corpului uman au un scop si functii bine definite. Celule stem sunt insa singurele celule nespecializate. Acestea sunt diferite prin capacitatea lor de a se diviza si transforma in alte tipuri de celule. Din aceasta cauza, medicina moderna apreciaza importanta celulelor stem, acestea fiind folosite in cercetarile menite sa gaseasca noi tratamente la bolile cu care se confrunta oamenii. Odata ajunse in diverse tesuturi, celul
Publicat pe 27 Oct 2014 08:33:48 de cretuiulia
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Majoritatea celulelor corpului uman au un scop si functii bine definite. Celule stem sunt insa singurele celule nespecializate. Acestea sunt diferite prin capacitatea lor de a se diviza si transforma in alte tipuri de celule. Din aceasta cauza, medicina moderna apreciaza importanta celulelor stem, acestea fiind folosite in cercetarile menite sa gaseasca noi tratamente la bolile cu care se confrunta oamenii. Odata ajunse in diverse tesuturi, celule stem au functia de a repara si de a inlocui alte celule. Celule stem pot fi induse sa se transforme in alte tipuri de celule pentru a crea tesuturi specifice. Celule stem sunt importante din multe motive. Prin abilitatile lor de regenerare ale multor tipuri de celule, acestea sunt folosite pentru a trata numeroase boli cum ar fi diabetul si bolile cardiace.


Daca v-ati convins de importanta acestor celule, va anuntam ca in Romania exista programul de donare de celule stem, program care le da o speranta la viata bolnavilor diagnosticati cu leucemie. Asftel, cei care au luat decizia de a deveni donatori de celule stem tineti cont de urmatoarele criterii:

  • sa aveti varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani (cei inscrisi in baza de date pot dona celule stem pana la 60 ani);
  • sa aveti peste 51 kg;
  • sa nu folositi droguri;
  • sa nu suferiti de afectiuni maligne;
  • sa nu aveti boli infectioase care se pot transmite prin sange;
  • sa nu fi calatorit in Africa;
  • sa nu fiti pensionati medical;
  • sa nu fiti beneficiarii unui transplant.
Implica-te in programul de donatori de celule stem si vei ajuta mai multe vieti. In Romania exista peste 500 000 de persoane cu cancer sau leucemie. Prin participarea voastra in acest program aveti ocazia sa le acordati o sansa la vindecare.

Asigurati-va ca alegeti o banca de celule stem cu o reputatie medicala excelenta care ofera cele mai calitative servicii medicale. Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell in Romania, banca de celule stem Germania numarul 1. Seracell se bucura de acreditare europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul cercetarilor biologice. Baby Stem este banca de celule stem Romania care aduce tehnologia germana avansata folosita de Seracell. Astfel, celule stem donate de dumneavoastra vor avea mai multe sanse sa ajute pacienti.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

iulia cretu 
Membru din: 27 Aug 2014 08:23:11

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10