Cu Lyoness, cumparaturile online sunt acum si mai avantajoase Cu Lyoness, cumparaturile online sunt acum si mai avantajoase
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Lyoness, comunitate internationala de cumparatori si Loyality Program pentru comert, pune la dispozitia membrilor sai patru modalitati de cumparare. Lyoness este mereu în pas cu tehnologia deoarece pe lânga diferitele posibilitati de a face cumparaturi, precum Cashback Card, Mobile Cashback si bonurile valorice originale/Gift Carduri, membrii Lyoness pot face oricând cumparaturi si de acasa. Acest lucru este valabil peste tot în lume! Cu On
Publicat pe 26 Mar 2013 15:01:13 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Lyoness, comunitate internationala de cumparatori si Loyality Program pentru comert, pune la dispozitia membrilor sai patru modalitati de cumparare. Lyoness este mereu în pas cu tehnologia deoarece pe lânga diferitele posibilitati de a face cumparaturi, precum Cashback Card, Mobile Cashback si bonurile valorice originale/Gift Carduri, membrii Lyoness pot face oricând cumparaturi si de acasa. Acest lucru este valabil peste tot în lume! Cu Online Shopping,  membrii pot face cumparaturi oriunde si oricând. Si cel mai important beneficiu: primiti bani înapoi la fiecare cumparatura.

 

Faceti cumparaturi online – mai simplu ca oricând

Membrii profita desigur si de puterea comunitatii de cumparatori. În prezent, Lyoness ofera membrilor sai pe plan international, 3.200 de magazine partenere online din toate domeniile de activitate si beneficii la peste 170 de milioane de produse si servicii. Membrii Lyoness se bucura pentru toate cumparaturile facute la partenerii comerciali, de pâna la 2% Cashback. Mai mult decât atât, acestia pot folosi toate avantajele Lyoness, precum ofertele online ale partenerilor comerciali. Membrii Lyoness gasesc aceste discounturi si beneficii pe site-ul www.lyoness.com la punctul din meniu cupoane de reduceri. În aceasta sectiune, partenerii comerciali Lyoness acorda printre altele, discounturi atractive pentru produsele comercializate, reducerea costurilor de expediere sau alte oferte speciale adresate exclusiv membrilor Lyoness.

Prin Online Shopping comunitatea de cumparatori Lyoness îmbina cumparaturile pe internet cu avantajele Cashback. Astfel, a economisi va deveni pentru toata lumea mult mai simplu.

Înregistrati-va  gratuit: Lyoness ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a se înregistra gratuit si fara obligatii pe www.lyoness.com, pentru a profita de avantajele comunitatii de cumparatori.

 

Lyoness Child & Family Foundation si Lyoness Greenfinity Foundation

Cu ajutorul celor patru modalitati de cumparare, pe lânga faptul ca  economisesc bani, membri fac si un bine. Fiecare membru contribuie activ prin cumparaturile lui la realizarea proiectelor fundatiilor Lyoness. Fondurile generate astfel sunt investite în proiectele sociale si educationale ale Child & Family Foundation, precum si în proiectele de protectie a mediului înconjurator derulate de fundatia Greenfinity.

Social Media si Lyoness

Lyoness foloseste diferite platforme Social Media pentru a intra în contact cu membri sai si cu toate persoanele interesate. Comunitatea de cumparatori ofera o gama larga de informatii – începând de la sfaturi si oferte exclusive pâna la noutatile din lumea Lyoness. Fanii si prietenii din mediul virtual nu rateaza niciun cupon de reduceri si ramân mereu conectati la concursurile si jocurile cu premii. Astfel, vânatorii de comori sunt primii care afla, prin intermediul Social Media, lista câstigatorilor tragerii la sorti „Comoara cumparaturilor“, dar si cele mai interesante informatii de culise.

 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10