Cu ASiS Horeca nota de plata se imparte “nemteste”la Bistro 28 Cu ASiS Horeca nota de plata se imparte “nemteste”la Bistro 28
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Situat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, restaurantul Bistro 28 este primul local din Romania in care clientii isi pot vedea si imparti nota de plata “nemteste” cu ajutorul unei mici extensii a aplicatiei dezvoltate de echipa  Alfa Software pentru sectorul Horeca . Avand deschiderea necesara catre tehnologie, proprietarul restaurantului a apreciat ideea ca fiind una inedita si a imbratisat-o numaidecat. “Faptul ca clientii nostri
Publicat pe 14 Aug 2015 14:42:29 de Natalia
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Situat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, restaurantul Bistro 28 este primul local din Romania in care clientii isi pot vedea si imparti nota de plata “nemteste” cu ajutorul unei mici extensii a aplicatiei dezvoltate de echipa  Alfa Software pentru sectorul Horeca .

Avand deschiderea necesara catre tehnologie, proprietarul restaurantului a apreciat ideea ca fiind una inedita si a imbratisat-o numaidecat. “Faptul ca clientii nostri pot de pe telefonul mobil, sa-si vada nota de plata in orice moment, ofera transparenta si o nota de seriozitate restaurantului nostru. Si in plus, satisface o cerinta care exista deja in piata demult. Intr-adevar, cati dintre noi nu am simtit nevoia unei asemenea aplicatii atunci cand iesim in oras cu prietenii?” - a declarat domnul Abel Bistrian, proprietar Bistro 28.

Pe fiecare masa din cadrul localului Bistro 28 se gaseste o eticheta cu un cod QR unic, cod scanabil cu orice dispozitiv mobil inteligent. Scanarea lui deschide o aplicatie web interactiva prin intermediul careia clientii pot vizualiza produsele comandate in timp real si nota de plata generala/pe masa. Aplicatia este prevazuta cu un buton de “Adauga subnota”. Pot fi adaugate oricate subnote care permit impartirea notei de plata pe subtotaluri printr-o functie de tipul “Drag and drop” care aduce produsele din lista in dreptul subnotelor adaugate si selectate.

Aplicatia “Imparte nota” este interconectata cu aplicatia de gestiune a comenzilor din restaurant, deci este necesar ca in prealabil ospatarii sa introduca in interfata ASiS de Restaurant produsele comandate de clienti.

“In prezent, la Bistro 28 preluarea comenzilor se face exclusiv din aplicatia ASiS optimizata pentru touchscreen, insa pe viitor, ne propunem sa extindem solutia cu aplicatia ASiSmobile - care permite ospatarilor preluarea comenzilor direct de pe smartphone.” - domnul Abel Bistrian, proprietar Bistro 28.

La Bistro 28, introducerea comenzilor de la clienti este facilitata de faptul ca produsele sunt grupate pe categorii si au atasate imagini reprezentative pentru identificarea lor rapida. Pentru preparatele de la bucatarie, in momentul inchiderii unei comenzi, are loc generarea automata a consumurilor in baza retetelor configurate. Aplicatia ASiS Restaurant (pentru touchscreen) se leaga de majoritatea modelelor de casa de marcat si permite plata cu card, tichete de masa, numerar sau chiar puncte de fidelitate, in cazul in care se fac promotii si se ofera carduri de fidelitate clientilor localului. Toate documentele contabile - bon, factura, sunt procesate automat in modulul de Contabilitate.

“Beneficiile implementarii solutiei ASiS HoReCa sunt usor de intuit: integrarea intregului flux de restaurant, control asupra stocurilor de materie prima si minimizarea pierderilor, servirea rapida a clientilor si transparenta in ceea ce priveste sumele de plata. Managementul localului poate extrage rapoarte ale vanzarilor pe zile, ore, ospatari sau produse,  care ne ajuta sa luam decizii rapide. De exemplu, schimbarea meniului, inclusiv renuntarea la anumite produse, s-a bazat mult pe raportul privind produsele vandute in ultimele luni.” - Abel Bistrian, proprietar Bistro 28.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Natalia Pavel 
Membru din: 28 May 2015 08:38:02

Despre autor:

Articole publicate: 8
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10