Cristallini a lansat noua colectie primavara-vara 2014 Cristallini a lansat noua colectie primavara-vara 2014
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In pragul sarbatorilor de Paste, renumitul brand Cristallini a lansat o noua colectie de rochii de seara.Inca de la lansare, Cristallini a pus accentul pe eleganta, rafinament si lux, deoarece pe piata nu existau multe optiuni pentru femeile care isi doreau rochii deosebite, cu un design unicat.Inceputul bussiness-ului s-a bazat pe importul de rochii elegante din S.U.A si modificate in atelierul de creatie din Romania. In prezent, toate rochiile
Publicat pe 22 Apr 2014 09:36:56 de Alex
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In pragul sarbatorilor de Paste, renumitul brand Cristallini a lansat o noua colectie de rochii de seara.

Inca de la lansare, Cristallini a pus accentul pe eleganta, rafinament si lux, deoarece pe piata nu existau multe optiuni pentru femeile care isi doreau rochii deosebite, cu un design unicat.

Inceputul bussiness-ului s-a bazat pe importul de rochii elegante din S.U.A si modificate in atelierul de creatie din Romania. In prezent, toate rochiile Cristallini sunt create in atelierul din Bucuresti.

Succesul datorat calitatii materialelor si unicitatii designului, ne aduce astazi in fata colectiei primavara-vara 2014 Cristallini. Aducand in prim plan eleganta aristocratica prin modele de seara, de cocktail si chiar rochii de mireasa, creatiile Cristallini din noua colectie sunt adevarate capodopere vestimentare.
Pentru ca noua colectie a fost creata special pentru femeia romantica si delicata, dar totodata puternica si seducatoare, modelele rochiilor sunt de o varietate care iti rapeste privirea: de la rochii sirena ravasitoare la rochii midi sau de cocktail, de la rochite scurte si seducatoare la diafane rochii de mireasa.

Dantela, triplul voal, macrame-ul, tulul si matasea sunt principalele ingrediente ale noii colectii, care va pune in valoare feminitatea si va aduce in centrul atentiei, prin culori in tendinte: de la eternul negru, la auriu si cognac, de la ivoire si aquamarine la rosu pasional.

Pentru a contura conceptul in jurul caruia noua colectie Cristallini este croita, campania de promovare a fost realizata in cel mai romantic cadru posibil: la Paris, capitala rafinamentului, a luxului vestimentar si a elegantei aristocrate. 

Rochiile Cristallini au facut deja numeroase ''victime'' printre frumoasele celebritati din Romania. Printre acestea se numara si Andreea Marin, Alina Puscas, Ramona Badescu si Iulia Vantur.
Cristallini va invita sa pasiti in lumea extravanta a noii sale colectii si sa va lasati ridicata pe piedestalul elegantei rapitoare.

Cristallini Boutique

Adresa: Bd. Splaiul Unirii, Nr.108, sector 4, Bucuresti
E-mail: contact@cristallini.ro
Mobil: (+4) 0723.551.771
Fix: (+4) 0372.706.250
Program: L-V : 11:00 - 19:00
                 S : 10:00 - 16:00

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristi Alex 
Membru din: 22 Apr 2014 07:32:47

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10