Constructii metalice si hale industriale la cheie Constructii metalice si hale industriale la cheie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: PartnerCons este un partener de incredere in satisfacerea cerintelor dumneavoastra pentru realizarea de constructii metalice, hale industriale sau case pe structura metalica pentru clienti din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici de procesare, ferme, cladiri administrative sau showroom-uri. De asemenea, dispunem pe stoc sau la comanda de profile zincate
Publicat pe 20 May 2014 12:49:50 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


PartnerCons este un partener de incredere in satisfacerea cerintelor dumneavoastra pentru realizarea de constructii metalice, hale industriale sau case pe structura metalica pentru clienti din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici de procesare, ferme, cladiri administrative sau showroom-uri.

De asemenea, dispunem pe stoc sau la comanda de profile zincate si panouri tip sandwich pentru acoperis si perete, cu debitare la dimensiunile necesare, precum si o gama larga de accesorii necesare realizarii sistemelor de constructii metalice.

PartnerCons se poate lauda la capitolul partneri cu cei mai importanti producatori la nivel european si national si va ofera solutii profesionale pentru orice tip de constructie. 

Dintre serviciile cu care ne ocupam, mentionam urmatoarele: masuratori si evaluari, proiectare, executie si montaj hale, montaj acoperisuri metalice, asiguram service post garantie, transport oriunde in Romania si optional diverse reparatii de rutina.

Incepand cu anul 2012, PartnerCons livreaza dintr-o gama diversificata de containere metalice la comanda, acestea sunt constructii usoare si mobile care ofera solutii ideale pentru organizare de santier, containere de birou, ateliere temporare, dormitoare sau sali de sedinte. Acestea pot fi folosite drept locuinte temporare sau pentru orice alta destinatie.

Eurocontainerele metalice sunt modulabile si pot fi dispuse atat pe orizontala, cat si pe verticala, obtinandu-se astfel diverse constructii in forma dorita de clienti. Producem la comanda usi garaje, tigle metalice, sisteme pluviale tigle metalice acoperite cu piatra vulcanica sau tabla cutata si ondulata, realizata de profesionisti si folosind materiale de cea mai buna calitate.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10