Concept nou in materie de cadouri pentru barbati - Myman.ro - pentru barbati cu stil Concept nou in materie de cadouri pentru barbati - Myman.ro - pentru barbati cu stil
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Bucuresti, 11 aprilie 2013Myman, magazin online de cadouri pentru barbati, are o experienta de peste 3 ani in domeniul online. Cadourile dedicate persoanelor de gen masculin de pe website-ul MyMan vor reusi sa va ajute sa creati o impresie aparte si placuta.Colectia exclusivista de cadouri pentru barbati disponibila online doar pe MyMan redefineste conceptul de cadou exclusivist.Colectia noua de cadouri pentru barbati existenta in acest moment pe
Publicat pe 11 Apr 2013 16:46:30 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


cadouri barbatiBucuresti, 11 aprilie 2013

Myman, magazin online de cadouri pentru barbati, are o experienta de peste 3 ani in domeniul online. Cadourile dedicate persoanelor de gen masculin de pe website-ul MyMan vor reusi sa va ajute sa creati o impresie aparte si placuta.
Colectia exclusivista de cadouri pentru barbati disponibila online doar pe MyMan redefineste conceptul de cadou exclusivist.
Colectia noua de cadouri pentru barbati existenta in acest moment pe site se doreste a defini o noua moda in materie de cadouri de lux.
Si pentru ca o asa sarbatoare crestina importanta, precum Pastele, se apropie, Myman a pregatit totul in detaliu. Ca orice alta sarbatoare romanesca si Pastele cere respectarea unor traditii, traditii pe care toti le cunoastem. Oferirea unor cadouri face parte din traditia acestei sfinte sarbatori si de aceea Myman doreste sa transmita faptul ca este "aproape de tine" prin gama vasta de cadouri pentru barbati.
Prin acest comunicat, MyMan spera sa trezeasca interesul celor care au nevoie de idei de cadouri pentru persoanele dragi, in aceste zile frumoase de primavara.
Va lasam pe dumneavoastra sa vizitati site-ul Myman, asta in cazul in care v-am trezit curiozitatea.

Despre Myman
Myman este un magazin virtual dedicat barbatilor care se ocupa cu comercializarea de cadouri pentru barbati.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10