Componente si masini terasiere de cea mai buna calitate fabricate de Comelf Componente si masini terasiere de cea mai buna calitate fabricate de Comelf
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fabrica de componente si masini terasiere Comelf produce masini de turnat asfalt, concasoare, componente masini terasiere (brate, rame, sasie), prese mobile pentru compactat caroserii auto, prese fixe si componente utilaje pentru compactat deseuri metalice, macarale telescopice, subansamble pentru autobasculante de mare tonaj pentru mediul industrial si societatiile de constructii. Comelf s-a dezvoltat la inceput ca o intreprindere pent
Publicat pe 02 Jul 2014 12:58:59 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fabrica de componente si masini terasiere Comelf produce masini de turnat asfalt, concasoare, componente masini terasiere (brate, rame, sasie), prese mobile pentru compactat caroserii auto, prese fixe si componente utilaje pentru compactat deseuri metalice, macarale telescopice, subansamble pentru autobasculante de mare tonaj pentru mediul industrial si societatiile de constructii.

Comelf s-a dezvoltat la inceput ca o intreprindere pentru productia de utilaje si instalatii pentru protectia mediului, achizitionand o licenta pentru productia de electrofiltre. In perioada anilor 80, compania a produs o gama variata de electrofiltre si filtre cu saci pentru industria cimentului in tari precum Asia, Africa sau Orientul Mijlociu. De asemenea, Comelf a executat intreaga gama de electrofiltre pentru centrale electrice pe carbune prinse in programul national de industrializare a tarii.

Incepand cu anul 1991, Comelf a inceput dezvoltarea echipamentelor pentru protectia mediului, cum ar fi: tratarea apelor, epurarea apelor si desprafuirea gazelor industriale, iar un an mai tarziu, 1992, profilul companiei de fabricatie s-a diversificat si s-a inceput productia de componente pentru masini terasiere, componente pentru centrale cogenerative cu turbine pe gaz.

Un obiectiv principal indeplinit pentru Comelf a fost realizarea de masini terasiere complet echipate, masina de turnat asfalt, freza de asfalt, macaraua telescopica si presele pentru compactat deseuri metalice.

Fabrica de utilaje si echipamente terasiere Comelf produce componente pentru vagoane de transport marfa, pentru excavatoare si freze de asfalt, carcase de motoare generatoare electrice si echipamente navale.

Produsele executate de Comelf pot fi grupate in 8 categorii: echipamente pentru desprafuirea gazelor industriale, echipamente pentru tratarea si epurarea apelor uzate, echipamentelor hidromecanice si hidroenergetice, parti pentru centrale electrice cogenerative cu turbine pe gaz, parti sub presiune (cazane, schimbatoare de caldura, conducte de racire), constructii mecanice din otel inoxidabil, componente si masini terasiere  si parti pentru turbine eoliene.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10