Companii de top la o noua editie BuzzCamp Companii de top la o noua editie BuzzCamp
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista companiilor care vor sustine workshop-uri, activitati practice si sesiuni de consiliere in Bucuresti. In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, companii de top si speakeri specializati in diverse domenii isi dau intalnire cu tinerii profesionisti pentru a le oferi repere despre cum se pot dezvolta in secolul vitezei, „tool-uri” car
Publicat pe 14 Mar 2014 14:35:56 de Inspire Group
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista companiilor care vor sustine workshop-uri, activitati practice si sesiuni de consiliere in Bucuresti.

In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, companii de top si speakeri specializati in diverse domenii isi dau intalnire cu tinerii profesionisti pentru a le oferi repere despre cum se pot dezvolta in secolul vitezei, „tool-uri” care ii pot ghida spre o cariera de succes si care sunt oportunitatile pe care le ofera acestora.

P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe  sunt doar cateva dintre companiile participante, iar binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent in calitate de ambasador al evenimentului, pentru a impartasi participantilor din credintele si valorile care il definesc, dar si importanta acestora in procesul de dezvoltare.

BuzzCamp, evenimentul bianual de business cu target young, a ajuns la cea de-a 11-a editie si se desfasoare in cele mai mari centre universitare din Romania si Republica Moldova, iar in aceasta primavara au fost adaugate 4 orase noi in circuitul national: Constanta, Oradea, Targu Mures, Bacau. Editiile anterioare s-au desfasurat in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara, Galati si Chisinau.

In toamna lui 2013, BuzzCamp a numarat 5932 de participanti preselectati in orasele participante, 43 de companii partenere, 68 de workshop-uri, 23 de fotolii de consiliere si peste 80 de speakeri.

Prin intermediul proiectului, Inspire Group incurajeaza companiile sa interactioneze cu cei mai buni tineri in cadrul conferintelor (unde sunt prezente cele mai apreciate vedete si speakeri motivationali), prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.

Mai multe detalii despre cum pot companiile sa recruteze cei mai buni tineri si sa isi dezvolte imaginea de angajator in piata la info@inspiregroup.ro sau sales@inspiregroup.ro si la numarul de telefon 0371.407.126.

 

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agentie aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

Pentru mai multe informatii:

Georgiana Hutanu

PR Coordinator

e-mail: georgiana.hutanu@inspiregroup.ro
tel +40 371 407 126 
| mobil +40 720 041 302

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Georgiana Hutanu 
Membru din: 29 Jan 2013 16:38:28

Despre autor:
Inspire Group este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Group este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10