Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalau – performanta la standarde europene Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalau – performanta la standarde europene
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Una dintre marile dileme pentru orice parinte este atunci cand trebuie sa aleaga impreuna cu copilul ce liceu sa urmeze in urmatorii ani. Aceasta alegere reprezinta o optiune importanta pentru ca reprezinta primul pas pe care il face copilul catre viata si catre ce domeniu se indreapta si i se potriveste cel mai bine. Sfaturile parintilor au un rol major in luarea acestei decizii pentru ca ei, in general, stiu cel mai bine ce valente are
Publicat pe 28 Jul 2014 14:24:58 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Una dintre marile dileme pentru orice parinte este atunci cand trebuie sa aleaga impreuna cu copilul ce liceu sa urmeze in urmatorii ani. Aceasta alegere reprezinta o optiune importanta pentru ca reprezinta primul pas pe care il face copilul catre viata si catre ce domeniu se indreapta si i se potriveste cel mai bine.

Sfaturile parintilor au un rol major in luarea acestei decizii pentru ca ei, in general, stiu cel mai bine ce valente are copilul si isi poate da seama mult mai bine ce domeniu i se potriveste cel mai bine. Parintii trebuie sa se implice cat mai mult in viata copilului si in deciziile care il privesc, sa fie alaturi de el, sa ii ofere sfaturi si optiuni pentru a face alegerea cea mai buna.  

Ca parinte, il poti ajuta cu informatii, brosuri ce contin date importante cu privire la admiterea in liceul dorit, iar recomandarea specialistilor este sa aveti in vedere mai multe licee, sansele lui cresc daca are la dispozitie mai multe optiuni care il avantajeaza, evident, daca are media care sa ii permita acest lucru.

Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalau dispune de o oferta educationala la standarde europene, fiind unul dintre cele mai de apreciate si de prestigiu licee din judetul Salaj. Activitatea educativa, pedagogica si stiintifica desfasurata la API Zalau, precum si calificarea si prestanta corpului profesoral se reflecta in performanta si rezultatele obtinute de elevii scolii la examene, concursuri scolare si extrascolare, olimpiade nationale si contributia deosebita la dezvoltarea invatamantului salajean.

Standardele educationale ridicate, prestanta cadrelor didactice, promovarea la examenele nationale care depaseste media nationala si cea judeteana, program de internat, cantina in incinta scolii, baza sportiva (sala de sport, vestiare si dusuri) si desfasurarea unor programe interesante de orientare si consiliere in cariera.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10