Clinica dentara Ortodent, in parteneriat cu Medsana Clinica dentara Ortodent, in parteneriat cu Medsana
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Incepand cu luna mai 2013, Centrul Medical Medsana, deschizator de drumuri pe piata serviciilor medicale private din Romania, incheie un parteneriat exclusivist cu clinica privata ORTODENT, cea mai mare clinica de ortodontie din tara. Parteneriatul dintre cele doua companii faciliteaza abonatilor Medsana accesul la servicii si metode performante de ortodontie, garantate pe viata, existente la cele mai inalte standard mondiale. “Di
Publicat pe 22 May 2013 17:44:51 de Clinica Ortodent
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Incepand cu luna mai 2013, Centrul Medical Medsana, deschizator de drumuri pe piata serviciilor medicale private din Romania, incheie un parteneriat exclusivist cu clinica privata ORTODENT, cea mai mare clinica de ortodontie din tara.

Parteneriatul dintre cele doua companii faciliteaza abonatilor Medsana accesul la servicii si metode performante de ortodontie, garantate pe viata, existente la cele mai inalte standard mondiale.

Din dorinta de a acoperi toate nevoile de diagnostic si ingrijire medicala ale pacientilor nostri, am incheiat un parteneriat cu clinica Ortodent, oferindu-le astfel servicii ortodontice de cea mai buna calitate. Un parteneriat cu clinica Ortodent inseamna mai mult decat o simpla colaborare, inseamna beneficii reale, experienta certificata si incredere”, a declarat Doina Zidaroiu, director vanzari, Centrul Medical Medsana.

Parteneriatul pe care l-am incheiat cu Medsana subliniaza inca o data pozitia noastra de lideri pe piata ortodontica din Romania. Incercam sa ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul ortodontic. Acest parteneriat cu Medsana este inca o dovada de incredere, calitate si performanta” a declarat Emilia Gheorghiu Milicin, medic primar specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, fondatoarea clinicii Ortodent.

Medsana este o retea de clinici medicale de diagnostic si tratament infiintata in 1996, cu scopul de a oferi pacientilor sai solutii de diagnostic exacte si rapide, esentiale pentru prevenirea si tratarea bolii in conditii optime. Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize acreditate ISO, care prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora, demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice. Medsana ofera consultatii si investigatii imagistice in peste 30 de specialitati medicale, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.

Ortodent este cea mai mare clinica din tara, cu peste 10 ani de experienta in servicii premium de ortodontie care se poate mandri cu 7 scaune de tratament, metode de tratament moderne, performante si personalizate, experienta echipei fiind certificata de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate exceptionale, garantate pe viata.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ortodent Clinica dentara 
Membru din: 22 May 2013 15:20:48

Despre autor:
Ortodent este cea mai mare clinica specializata in ortodontie - ramura a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea, preventia si tratamentul iregularitatilor dentare si dento-faciale.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10