City break in Europa - 3 destinatii pentru 2014 City break in Europa - 3 destinatii pentru 2014
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iti doresti sa scapi din rutina obositoare a oraselor in care ai jobul, locuinta si toate cunostintele? Simti nevoia de cateva zile linistite, cu persoana iubita sau cu cei dragi, in care sa te poti reconecta cu tine insuti si cu cei din jurul tau? Atunci nu ezita sa apelezi la o vacanta de tip City Break! Aceste plecari in diferite orase ale lumii, care sunt recunoscute pentru tururile incredibil de frumoase ce incanta milioane de
Publicat pe 15 Sep 2014 07:15:08 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Iti doresti sa scapi din rutina obositoare a oraselor in care ai jobul, locuinta si toate cunostintele? Simti nevoia de cateva zile linistite, cu persoana iubita sau cu cei dragi, in care sa te poti reconecta cu tine insuti si cu cei din jurul tau? Atunci nu ezita sa apelezi la o vacanta de tip City Break! Aceste plecari in diferite orase ale lumii, care sunt recunoscute pentru tururile incredibil de frumoase ce incanta milioane de tursiti an de an, dureaza pana la sapte zile si reprezinta o perioada perfecta atat ca durata, cat si ca organizare pentru o vacanta de vis. Daca a fost organizata de o agentie de turism profesionista, un sejur in marele capitale ale lumii, care sunt destinatiile cele mai iubite de turisti, vacantele de tip City Break pot constitui decorul perfect in care sa-ti creezi povestiri memorabile.

In topul celor mai iubite destinatii se afla, bineinteles, un City Break Londra pentru toamna lui 2014 - peisajele care iti taie rasuflarea prin arhitectura si aerul nobil englezesc, accentul inconfundabil si bucataria simpla si rafinata ofera turistilor o experienta calda de neuitat. Punctele turistice precum Big Ben-ul, Palatul Buckingam si London Eye sunt doar cateva dintre motivele pentru care nu ar trebui ratata o astfel de vacanta.

O a doua destinatie la fel de iubita si apreciata este un City Break Amsterdam, un oras pe cat de frumos, pe atat de prietenos. Cum Amsterdamul este impartit in 14 sectoare, ar trebui ca un sejur in acest oras sa se concentreze pe cele in care veti gasi cat mai multe puncte de interes, pentru a profita de istoria si peisajele incantatoare. Si daca tot va aflati in tara lalelelor si in unele privinte, a neconventionalului, n-ar strica o sesiune de cumparaturi si aventura printre luminile strazilor cum sunt Kalverstraat, Negen Straatjets si Cornelis Schuystraat.

Si nu in cele din urma, trebuie sa mentionam si destinatia care in ultimii ani a cunoscut o intensa crestere in economie, industrie si tursim. Daca alegeti un City Break Viena, specialistii din domeniul turismului v-ar sfatui sa nu ratati ocazia de a vizita cladirile si monumentele urmatoare: Catedrala Sf. Stefan, Schonbrunn, Palatul Hofburg si Parcul Prater - un parc de distractii imens, unde te poti si relaxa, dar si avea parte de o crestere de adrenalina.

Indiferent de alegerea facuta, un City Break este tipul de vacanta cel mai recomandat celor care isi gasesc cu greu timp sau resurse materiale disponibile, de aceea nu ezitati sa profitati de o oferta atat de irezistibila care va va reincarca bateriile instant!

Agentia de turism TripTailor

Calea Plevnei 10, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 230 1360

Email: contact@triptailor.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10