Ciserom te provoaca la pronosticuri Ciserom te provoaca la pronosticuri
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: În perioada 12 Iunie – 07 Iulie 2014, producatorul Nr. 1 de sosete din România, Ciserom, te provoaca sa ghicesti rezultatele echipelor participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Ideea: Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a companiei (http://facebook.com/ciserom) si a fost conceput sa se desfasoare pe trei etape distincte, începutul si finalul acestora fiind marcate prin postari concrete. Asadar, în fiecare d
Publicat pe 24 Jun 2014 13:44:40 de -
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


În perioada 12 Iunie – 07 Iulie 2014, producatorul Nr. 1 de sosete din România, Ciserom, te provoaca sa ghicesti rezultatele echipelor participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Ideea:

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a companiei (http://facebook.com/ciserom) si a fost conceput sa se desfasoare pe trei etape distincte, începutul si finalul acestora fiind marcate prin postari concrete. Asadar, în fiecare dintre cele trei etape mentionate anterior, participantiilor li se cere sa prezica anumite rezultate obtinute de echipele de fotbal participante la Campionatul Mondial, dupa cum urmeaza:

  1. În cadrul primei etape, participantii trebuie sa ghiceasca dintre echipele participante, care sunt cele 8 echipe care se vor califica în sferturile de finala ale competitiei. Fiecare participant are dreptul sa se înregistreze o singura data cu un raspuns pentru fiecare dintre cele trei etape. Aceasta etapa se desfasoara în perioada 12 si 27 iunie.

  2. Cea de-a doua etapa a concursului îi provoaca pe participanti sa prezica, dintre echipele ramase, care vor fi cele care se vor califica în semifinalele competitiei. Aceasta etapa începe pe 28 iunie si se încheie pe 3 iulie.

  3. În sfârsit, cea de-a treia etapa reprezinta si provocarea suprema, prezicerea echipei care va fi noua campioana mondiala la sfârsitul acestei competitii. Pentru aceasta etapa, participantii se pot înscrie între 4 si 7 iulie.

Premiile:

Pentru fiecare dintre cele trei etape ale concursului, organizatorul, Ciserom SA, a pregatit un numar de premii tematice. În cadrul primei etape, 10 participanti vor avea sansa sa câstige unul dintre premiile puse în joc, constând în sosete cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colectia Ciserom Sport. Cu fiecare etapa, jocul devine tot mai intens. Asadar pentru cea de-a doua etapa se vor pune în joc doar 5 premii, constând în sosete cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colectia Ciserom Sport. Si pentru ca marea finala presupune întotdeauna un premiu adecvat unei adevarate competitii, recompensa pentru cel care ghiceste viitoarea campioana mondiala îl reprezinta pe lânga sosetele cu drapelele echipelor participante la Campionatul Mondial, din colectia Ciserom Sport, si un set de jambiere de fotbal Ciserom, dar si Brazuca, mingea oficiala a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Toate aceste premii se vor acorda la finalul fiecarei etape a concursului, câstigatorii fiind rugati sa îsi revendice premiul, trimitând informatiile de contact si de livrare.

Participantii pot fi atât barbati, cât si femei de pe teritoriul României. Fiecare dintre ei trebuie sa îndeplineasca conditiile mentionate în regulamentul concursului disponibile pe pagina de Facebook a companiei (http://facebook.com/ciserom).

Va asteptam pe toti sa luati parte la spiritul competitiei care se contureaza cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia si sa participati si la Campionatul Pronosticurilor Ciserom!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

PR Adriana 
Membru din: 24 Jun 2014 07:36:54

Despre autor:
http://www.ciserom.ro

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10