Centrul Educational Emanuela, prima gradinita particulara tip Waldorf din Cluj-Napoca Centrul Educational Emanuela, prima gradinita particulara tip Waldorf din Cluj-Napoca
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Gradinita Emanuela din Cluj Napoca este locul unde copiii se dezvolta in conditii normale, invata lucruri noi si sunt ajutati sa aiba o baza solida pentru a incepe ciclul primar. Programul unei gradinite particulare din Cluj sau de stat contribuie la nivelul de cunostinte si al educatiei al copiilor, unde vor invata cat de importanta este munca pentru obtinerea unor rezultate si vor realiza activitati de grup care ii vor ajuta pe cei mic
Publicat pe 09 Oct 2013 12:42:19 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Gradinita Emanuela din Cluj Napoca este locul unde copiii se dezvolta in conditii normale, invata lucruri noi si sunt ajutati sa aiba o baza solida pentru a incepe ciclul primar.

Programul unei gradinite particulare din Cluj sau de stat contribuie la nivelul de cunostinte si al educatiei al copiilor, unde vor invata cat de importanta este munca pentru obtinerea unor rezultate si vor realiza activitati de grup care ii vor ajuta pe cei mici sa interactioneze si sa socializeze.

Gradinita Emanuela din Cluj-Napoca este un centru educational cu o oferta diversificata, atat pe segmentul de gradinita in limba maghiara, precum si pe segmentul de gradinita cu activitati in limba germana, ultima categorie fiind cunoscuta ca gradinita Waldorf din Cluj.

Educatoarele noastre stiu ca succesul reprezinta satisfactia pe care o au elevii cand vor incheia o anumitate activitate. Acestia trebuie sa se simta mandri de ceea ce au realizat si trebuie sa stie cat au fost de buni si de talentati. Dedicarea si pasiunea personalului gradinitei noastre este ceea ce ne recomanda clientilor.

Motto-ul Centrului Educational Emanuela este: “O altfel de cresa. Mai mult decat o gradinita. Prima initiative private de tip Waldorf din Cluj-Napoca”. Dascalii si educatorii centrului nostru dispun de o bogata experienta in munca alaturi de copii, experienta dobandita de-a lungul a peste 15 ani, atat in tara cat si in strainatate, ceea ce le confera o larga perspectiva asupra a tot ceea ce inseamna educatia copilului.

Frecventarea gradinitei ii favorizeaza copilului conturarea unui comportament social autentic. Gradinita e locul unde gaseste un climat psihosocial in care va fi in acelasi timp si actor, dar si spectator. Rolul unui educator este, in primul rand, de ghid si de mentor, fara a-i impune copilului propriul nivel de intelegere, ci ajutandu-l sa gandeasca singur, sa exerseze singur si sa-i stimuleze interesul real pentru obiectele si oamenii din jur. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10