Ce modele de huse kindle se poarta toamana aceasta Ce modele de huse kindle se poarta toamana aceasta
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: “Ai carti electronice, ai parte!” este noul dicton care ar putea inlocui vechea zicala pe care o auzeai in copilarie. Tehnologia evolueaza si odata cu ea apar noi gadgeturi menite sa-ti usureze viata la propriu si la figurat. Si, nu in ultimul rand, huse fashionable pentru ele, ce-ti fac lectura mai placuta! Kindle-ul, unul dintre cele mai populare eReadere, este noul substitut al bibliotecii fizice, iar pe langa comodele carti electroni
Publicat pe 11 Oct 2013 13:17:42 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


“Ai carti electronice, ai parte!” este noul dicton care ar putea inlocui vechea zicala pe care o auzeai in copilarie. Tehnologia evolueaza si odata cu ea apar noi gadgeturi menite sa-ti usureze viata la propriu si la figurat. Si, nu in ultimul rand, huse fashionable pentru ele, ce-ti fac lectura mai placuta!

Kindle-ul, unul dintre cele mai populare eReadere, este noul substitut al bibliotecii fizice, iar pe langa comodele carti electronice, la pachet cu el vin cele mai fashionable huse, un omagiu inedit inchinat literaturii si modei dopotriva.

Noile gadgeturi pe care inmagazinezi carti electronice merita huse kindle demne de o pasionata a modei.

Intr-un viitor nu foarte indepartat, cartile clasice, cu povesti tiparite pe hartie si pagini lipite sau cusute, vor deveni obiecte de colectie in casele nostalgicilor. Trendul actual se bazeaza pe functionalitate, asa ca cititorii moderni, cu o agenda incarcata si un stil de viata foarte activ, se vor “inarma” cu gadgeturi de ultima generatie de pe care vor accesa imediat titlul dorit. Vor putea lua cu ei in vacanta un numar nelimitat de carti electronice fara sa se ingrijoreze ca vor depasi greutatea admisa la bagaje.

Daca faci parte din grupul celor care au ales noile gadgeturi destinate lecturii, cu siguranta te intereseaza si noutatile aparute in materie de huse fashionble. Noi iti recomandam huse kindle ce semana cu copertele old-school. Ce-i drept, cand spun old-school nu ma refer la coperte prafuite si demodate, ci la versiuni moderne de coperte cu design minimalist, ale unor titluri clasice. Alice in Tara Minunilor, La rascruce de vanturi, Dracula, Frankenstein si Vrajitorul din Oz sunt variantele disponibile momentan pe kindlestore.ro. Costa 15 lire si partea amuzanta e ca nimeni nu va banui ca atunci cand deschizi aceste coperte sofisticate tu citesti de fapt cele mai noi carti electronice apartinand literaturii… erotice sa spunem.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10