Catering in Cluj Napoca, cu stil si excelenta in arta culinarii Catering in Cluj Napoca, cu stil si excelenta in arta culinarii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Domeniul alimentatiei a cunoscut o dezvoltare in ultimii ani pe mai multe directii, iar in ziua de azi avem mai multe modalitati prin care putem servi masa: la un restaurant, la domiciliu, la serviciu sau in cadrul unui eveniment. Cateringul in Cluj Napoca reprezinta o activitate prin care se furnizeaza mancare gatita la domiciliu, la sediu de firma sau locatie pentru un eveniment festiv. Serviciile de catering din Cluj te ajuta sa scapi
Publicat pe 03 Dec 2013 09:47:51 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Domeniul alimentatiei a cunoscut o dezvoltare in ultimii ani pe mai multe directii, iar in ziua de azi avem mai multe modalitati prin care putem servi masa: la un restaurant, la domiciliu, la serviciu sau in cadrul unui eveniment.

Cateringul in Cluj Napoca reprezinta o activitate prin care se furnizeaza mancare gatita la domiciliu, la sediu de firma sau locatie pentru un eveniment festiv. Serviciile de catering din Cluj te ajuta sa scapi de povara si grijile gatitului si ale cumparaturilor. Nu trebuie sa iti mai faci probleme ca nu gasesti un anumitor produs sau nu trebuie sa te mai lamentezi la gandul ca nu stii cum se prepara un anumit fel de mancare si esti nevoit sa te folosesti de internet sau sa apelezi la rude si vecini pentru a afla. Firmele de catering din Cluj lucreaza pentru tine si iti vor umple masa de sarbatori cu cele mai gustoase preparate, mancaruri traditionale si specialitati variate.

Fie ca vorbim de evenimente in familie precum nunti, botezuri, aniversari si inmormantari, sau de cele corporatiste, gen pranzuri de afaceri, intalniri de consilii directoare si dineuri, orice firma de catering din Cluj e gata sa se puna in slujba clientilor si sa faca fata cu success oricarei provocari.

Triox Catering Cluj Napoca dispune de un meniu zilnic extrem de bogat si variat, conceput si grupat pe cinci zile lucratoare, care se repeta o data la 7 saptamani. Asiguram livrarea mancarii in Cluj pe baza de abonament la persoane fizice si juridice. Nu utilizam conservanti, stabilizatori, coloranti sau alte substante de adaos, iar prepararea se realizeaza in bucatarie proprie, folosind metode moderne, reducand la minimum procesele de prajire, cu materie prima direct de la producator.

Ne pasa de sanatatea dumneavoastra si am apelat la specialisti in nutritionism pentru realizarea preparatelor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10