Campanie online a pet shop-ului Petpal.ro - Vrei sa fim prieteni? Campanie online a pet shop-ului Petpal.ro - Vrei sa fim prieteni?
Rated 3.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: In momentul de fata tehnologia ne permite sa ne prioritizam anumite treburi pentru a fi impreuna cu cei dragi. De exemplu, putem sa comandam orice de pe internet fara sa ne mai batem capu cu umblatu cu orele prin magazine obisnuite sau mall-uri.Chiar si cand vine vorba de petshop-uri lucrurile stau la fel. Nu mai este nevoie sa pierzi timpul prin petshop-uri obisnuite acum poti comanda mult mai simplu direct de acasa, din fata calculatorului.PetP
Publicat pe 26 Jul 2013 16:16:23 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
7.
0


Petpal.ro - pet shop - mancare pentru animaleIn momentul de fata tehnologia ne permite sa ne prioritizam anumite treburi pentru a fi impreuna cu cei dragi. De exemplu, putem sa comandam orice de pe internet fara sa ne mai batem capu cu umblatu cu orele prin magazine obisnuite sau mall-uri.

Chiar si cand vine vorba de petshop-uri lucrurile stau la fel. Nu mai este nevoie sa pierzi timpul prin petshop-uri obisnuite acum poti comanda mult mai simplu direct de acasa, din fata calculatorului.

PetPal este prietenul tau dar si al animalutului tau de companie. De fiecare data PetPal iti ofera cele mai interesante produse, cele mai bune preturi, iar serviciile acestuia sunt intotdeauna impecabile.

Magazinul online PetPal.ro este deschis Non Stop pentru ca tu sa poti comanda orice pentru animalul tau de companie la orice ora din zi. La petshop-ul PetPal vei gasi la orice ora, mancare pentru animale si accesorii, pana la produse pentru igiena cainilor, pisicilor si a altor vietati.

Cei mai importanti producatori de hrana de pe piata sunt disponibili doar la magazinul online PetPal.
Daca te-am convins ca meritam sa fim prietenul animalului tau de companie vizitati-ne si iti promitem o experienta placuta atat pentru tine cat si pentru prietenul tau necuvantator.

Despre Petpal.ro
PetPal este singurul petshop deschis la orice ora din zi pentru tine. Poti comanda online hrana pentru caini, pentru pisici, pasari, rozatoare si o multime de alte animale.
PetPal.ro - Pet Shop online
Str. Laborator nr. 136, Bl. S31,
Sc. A1, Sector 3, Bucuresti
Telefon:0726.738.725/031 817 74 24
Email: comenzi@petpal.ro
Comenzi Online: Non-Stop!

Acorda o nota acestui articol:
7
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10