Cadouri din flori de la Floraria Mobila Cadouri din flori de la Floraria Mobila
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fie ca este vorba de intentia de a transmite un mesaj simplu, dar puternic, precum “iarta-ma”, “te iubesc”, “felicitari” sau “la multi ani”, fie ca este vorba de un eveniment precum o nunta, un botez sau o petrecere la birou, sau pur si simplu vrei sa aduci natura si culoarea in apartamentul sau casa ta, Floraria Mobila iti ofera elementul esential de care ai nevoie: aranjamente florale sau buchete de flori. In fiecare zi,
Publicat pe 11 May 2013 00:04:33 de elisarusu
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fie ca este vorba de intentia de a transmite un mesaj simplu, dar puternic, precum “iarta-ma”, “te iubesc”, “felicitari” sau “la multi ani”, fie ca este vorba de un eveniment precum o nunta, un botez sau o petrecere la birou, sau pur si simplu vrei sa aduci natura si culoarea in apartamentul sau casa ta, Floraria Mobila iti ofera elementul esential de care ai nevoie: aranjamente florale sau buchete de flori.

In fiecare zi, milioane de cadouri sunt schimbate intre oameni ce vor sa trimita ganduri profunde prietenilor merituosi sau celor dragi. Potrivit unor studii facute de cercetatori, cadourile pe care le alegem sa transporte acel mesaj special spune multe lucruri despre noi, despre cine suntem si cum ne fac aceste cadouri sa fim perceputi. Studiul arata ca oamenii care trimit sau ofera flori in locul altor cadouri sunt perceputi ca fiind de succes, mai grijulii si o inteligenta emotionala mai dezvoltata. Mai multe descoperiri specifice includ:

  • ·atat barbatii cat si femeile care ofera flori sunt perceputi ca fiind fericiti, ambitiosi, puternici, competenti si curajosi;
  • ·atat barbatii cat si femeile care ofera flori au o inteligenta emotionala mult mai dezvoltata; ei dau impresia ca pot sa-si exprime sentimentele in mod eficace si acorda mai mult timp si interes in a intelege sentimentele celorlalti;
  • ·femeile care ofera flori sunt vazute ca fiind mai apreciative fata de frumusete si natura.

Studiul arata, de asemenea, faptul ca poti influenta in mod semnificativ parerea oamenilor despre tine prin cadourile pe care le oferi. Acest lucru este important in mod deosebit pentru oamenii interesati in a intensifica prietenii sau relatii romantice, sau chiar afaceri si alte relatii.

Florile si aranjamentele florale au evoluat in asa fel incat pot stimula oamenii la raspunsuri emotionale pozitive. Chiar si cea mai mica inflorire are potentialul de a pune un zambet pe fata unui om sau de a influenta opinia unui prieten, coleg sau a unei persoane iubite. Iar acesta este un lucru foarte puternic.

Din acest motiv, Floraria Mobila face tot posibilul ca aranjamentele florale si buchetele de flori pe care le ofera sa aduca zambete pe fetele celor care le primesc, sa aduca primavara in casa pe care o vor colora si sa transmita exact ceea ce oamenii simt.

Printre florile selectionate de Floraria Mobila, puteti gasi crini, frezii, lalele, crizanteme, gerbera, orhidee, cale, iris, anthurium, garoafe, lisianthus, hortensii, trandafiri sau alstroemeria. Fiecare floare este proaspata si selectionata cu atentie, iar rezultatul final va fi intotdeauna o opera de arta. Si pentru a se asigura ca produsul ales este intocmai dupa dorintele clientului, Floraria Mobila va asteapta cu idei, stiluri noi si cu sugestii.

Dupa ce aranjamentul sau buchetul este gata, livrarea florilor se va face in doua ore, in Bucuresti si zonele limitrofe, iar transportul este gratuit.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Rusu Elisa 
Membru din: 23 Jan 2013 13:48:37

Despre autor:

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10