Cadouri de lux online prin Luxury Gifts Cadouri de lux online prin Luxury Gifts
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Magazinul Luxury Gifts te ajuta sa alegi cadoul ideal! In afara de categoriile vaste de cadouri, inspirate de cerintele clientilor, Luxury Gifts anunta servicii auxiliare pentru a face cat mai placuta alegerea cadoului dar si daruirea acestuia.Primul serviciu este Gift Card-ul – un certificat diferite valori fixe pentru cei nehotarati sau pentru destinatari pretentiosi.Al doilea serviciu este cel de personalizare a cadourilor. Obiectele
Publicat pe 25 Sep 2014 08:14:27 de Pavel
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Magazinul Luxury Gifts te ajuta sa alegi cadoul ideal! In afara de categoriile vaste de cadouri, inspirate de cerintele clientilor, Luxury Gifts anunta servicii auxiliare pentru a face cat mai placuta alegerea cadoului dar si daruirea acestuia.

Primul serviciu este Gift Card-ul – un certificat diferite valori fixe pentru cei nehotarati sau pentru destinatari pretentiosi.

Al doilea serviciu este cel de personalizare a cadourilor. Obiectele pentru personalizat sunt unele speciale, de la carti cu ceas la figurine asezate pe suporturi elegante. De asemenea, pentru biblioteci rafinate, Luxury Gifts a pregatit decoratiuni elegante precum opritoare de carti, pentru rafturile incomplete, pe care le puteti personaliza cu numele familiei. Pentru iubitorii de literatura, este un cadou ideal. In acest fel, biblioteca va avea un aspect personalizat elegant, pentru posteritate.

Ambalarea cadourilor se face in atelierul propriu, cu ambalaje cu design special, creat de specialistii Luxury Gifts.

Serviciul de aranjamente florale este foarte bine pus la punct, cu livrari extrem de rapide.

Ce este Luxury Gifts?

LuxuryGifts.ro este un magazin de cadouri de lux, initiat pentru a usura cautarea cadourilor perfecte. Produsele noastre sunt asezate in categorii speciale, pentru a usura cautarea cadoului perfect. Astfel, puteti gasi cadouri corporate, cadouri speciale pentru femei, pentru barbati, pentru ocazii speciale (nunta, botez), icoane dar si un mic outlet cu incaltaminte de foarte buna calitate.

Bijuteriile sunt trademark-ul Luxury Gifts – bratari, cercei, coliere – create din metale rodiate pentru a proteja pielea alergica, sunt decorate cu metale pretioase, pietre din zirconiu si mult-iubitele cristale Swarovski.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Pavel Pavel 
Membru din: 26 Nov 2013 18:23:19

Despre autor:

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10