Buchete.ro livreaza cu succes flori in intreaga tara Buchete.ro livreaza cu succes flori in intreaga tara
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fiind una dintre cele mai mari florarii online din Romania, Buchete.ro si-a propus si a realizat cu succes un proiect ambitios: livrari de flori in toata tara, in aceeasi zi sau maximum 24 de ore. Succesul pe care floraria online din Bucuresti il are inca din 2005 si mai ales satisfactia clientilor care au comandat flori de pe buchete.ro, se reflecta in activitatea la nivel national. Profesionalismul si spiritul artistic ce reies din activitat
Publicat pe 18 Jun 2014 15:07:53 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fiind una dintre cele mai mari florarii online din Romania, Buchete.ro si-a propus si a realizat cu succes un proiect ambitios: livrari de flori in toata tara, in aceeasi zi sau maximum 24 de ore.
Succesul pe care floraria online din Bucuresti il are inca din 2005 si mai ales satisfactia clientilor care au comandat flori de pe buchete.ro, se reflecta in activitatea la nivel national.
Profesionalismul si spiritul artistic ce reies din activitatea de peste 9 ani de existenta, au facut din Buchete.ro o florarie de lux, care nu si-a dezamagit niciodata clientii.
Astfel, serviciile premium precum livrarea de flori in peste 20 de orase mari din toate colturile tarii si livrarea anonima care asigura deplina confidentialitate, au crescut increderea consumatorilor.
Livrarile de flori in maximum 24 de ore sunt posibile datorita investitiilor pe care buchete.ro le-a facut in echipamentul necesar. De aceea, floraria detine un adevarat parc auto cu autoutilitare speciale, pregatite sa livreze flori in intreaga tara. Aceste mijloace de transport au fost alese cu multa grija pentru a putea transporta inclusiv aranjamente florale voluminoase, precum arcadele pentru nunti.
Si cum nimic nu este mai important decat calitatea florilor, floraria propune cea mai diversificata gama de aranjamente florale din tara. Mai mult decat atat, buchetele sunt create din flori proaspete, ingrijite zilnic. Culorile vii si parfumurile florilor sunt foarte importante intr-un aranjament floral, astfel incat prospetimea florilor este prioritatea florarilor la buchete.ro.
Asadar, experienta si devotamentul sunt cheile succesului, un succes care nu face nimic altceva decat sa stimuleze cea mai mare florarie online din Romania sa creeze noi facilitati si sa aduca mereu motive clientilor de a fi fericiti ca au ales Buchete.ro.
Buchete.ro
Strada Mitropolit Dosoftei 6, Bucuresti, Romania. 
Telefon : 0720.095.590
Fax : 021.411.41.22
E-mail: comenzi@buchete.ro 
Web: www.buchete.ro 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10