Borealy o noua actiune in randul magazinelor de bijuterii online Borealy o noua actiune in randul magazinelor de bijuterii online
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Colectia de bijuterii de pe Borealy este o continua calatorie in lumea modei. Trendurile/tendintele pentru sezonul primavara-vara 2013 in materie de bijuterii se reflecta in produsele disponibile de pe Borealy. Se poate spune ca si in acest an colierele statement sunt in voga printre doamne si de aceea Borealy.ro pune la dispozitie o multime de produse, pentru a avea de unde alege. Desi unii spun ca sunt supradimensionate aceste colier
Publicat pe 17 May 2013 10:40:45 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Colectia de bijuterii de pe Borealy este o continua calatorie in lumea modei. Trendurile/tendintele pentru sezonul primavara-vara 2013 in materie de bijuterii se reflecta in produsele disponibile de pe Borealy.

Se poate spune ca si in acest an colierele statement sunt in voga printre doamne si de aceea Borealy.ro pune la dispozitie o multime de produse, pentru a avea de unde alege. Desi unii spun ca sunt supradimensionate aceste coliere statement sunt piesele cheie in materie de bijuterii. Pentru cei care nu stiu aceste bijuterii sunt niste creatii masive inspirate de diverse motive orientale, africane, tribale, florare, etc.

Borealy stie ca vine un moment cand trebuie sa cumperi un cadou sau doar ceva special cuiva drag si vine cu toate aceste informatii pentru a te ajuta sa faci alegerea cea mai buna.

Si ca orice femeie care se respecta sa stie ca bijuteriile sunt foarte importante, oferind un plus de eleganta pentru tinute si look.

Atunci cand doriti sa cautati sa asortati niste bijuterii frumoase cu o tinuta anume incercati sa nu alegeti bijuteriile care reprezinta rafinitate si eleganta. Si daca mai aveti si o tinuta aparte, bijuteriile alese nu vor face altceva decat sa sporeasca eleganta.

Borealy este magazinul familiei tale atunci cand vine vorba despre bijuterii online. Daca doresti sa ii faci un cadou lui, daca vrei sa ii faci o surpriza ei, Borealy este magazinul ideal.

Pentru mai multe detalii despre toate produsele din categoria bijuterii a site-ului Borealy, intrati pe site.

Despre Borealy

Borealy este un brand de cadouri si bijuterii lansat in 2008, focalizat pe produse premium si de lux, concept exclusivist, prin personalizarea cadourilor. Obiectivul Borealy este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10