Borealy - Daruim emotii cu fiecare cadou Borealy - Daruim emotii cu fiecare cadou
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Colectia noua de cadouri personalizate Borealy reprezinta eleganta, pasiune, personalitate si o mica povestioara. Borealy, prin noua colectie de cadouri personalizate, incearca sa umple acest gol care exista in acest moment in piata online, bineinteles prin preturi accesibile pentru oricine. Un cadou personalizat marca Borealy nu inseamna neaparat un cadou foarte scump si neaccesibil. Cadourile personalizate de la Borealy au ceva sp
Publicat pe 23 Jul 2013 13:01:32 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Colectia noua de cadouri personalizate Borealy reprezinta eleganta, pasiune, personalitate si o mica povestioara.

Borealy, prin noua colectie de cadouri personalizate, incearca sa umple acest gol care exista in acest moment in piata online, bineinteles prin preturi accesibile pentru oricine.

Un cadou personalizat marca Borealy nu inseamna neaparat un cadou foarte scump si neaccesibil. Cadourile personalizate de la Borealy au ceva special: fiecare cadou simbolizeaza legatura intre cel care primeste cadoul si cel care daruieste.

Un cadou personalizat este o amintire pe viata si cum unii dintre noi masuram viata in amintiri trebuie sa fim atenti la alegerea cadourilor.

Pentru ca iti doresti ca un cadou sa insemne ceva Borealy iti sare in ajutor prin colectia de cadouri personalizate de pe site.

Brandul premium de bijuterii si cadouri personalizate Borealy te invita sa descoperi cadouri personalizate exceptionale, create din pasiunea pentru frumusete si eleganta.

Despre Borealy

Borealy este din 2008 pe piata bijuteriilor si cadourilor si este situat pe segmentul medium-high cunoscut, de asemnea, sub denumirea de affordable luxury. Scopul acestui magazin online este de a oferi clientilor o multime de bijuterii si cadouri premium la un pret accesibil.


###

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10