Blocuri de locuinta cu Tomoiu Gabriela Blocuri de locuinta cu Tomoiu Gabriela
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Incepand cu anul 2011, Tomoiu Gabriela devine persoana fizica autorizata. Cu o gandire noua, inovativa, si cu idei nu departe de a fi geniale, Tomoiu Gabriela este o gura de aer proaspat, pe piata de constructii de blocuri de locuinta si nu numai.Modernism si comfort sub emblema Tomoiu Gabriela Pentru ca renunta la mentalitatea invechita, cu care am fost obisnuiti, si aduce un plus de modernism si comfort,  Tomoiu Gabriela este
Publicat pe 05 Aug 2015 10:28:03 de Axel
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


tomoiu gabriela

Incepand cu anul 2011, Tomoiu Gabriela devine persoana fizica autorizata. Cu o gandire noua, inovativa, si cu idei nu departe de a fi geniale, Tomoiu Gabriela este o gura de aer proaspat, pe piata de constructii de blocuri de locuinta si nu numai.

Modernism si comfort sub emblema Tomoiu Gabriela

Pentru ca renunta la mentalitatea invechita, cu care am fost obisnuiti, si aduce un plus de modernism si comfort,  Tomoiu Gabriela este alegerea ideala atunci cand doriti sa achizitionati un apartament intr-un ansamblu rezidential, din apropierea Bucurestiului.

Atunci cand achizitionati o locuinta, faceti o investitie pe viata. Deoarece, un apartament nu este o achizitie pe cativa ani, ci trebuie sa fie una pe viata. 

Multi dintre noi nu isi permit sa isi achizitionezi mai mult decat un apartament. Din acest motiv, trebuie sa fim foarte atenti atunci cand vrem sa cumparam o locuinta. Fiecare detaliu trebuie pus la punct, trebuie sa fie perfect, sa fie sigur si sa respecte anumite standarde de comfort si igiena. Pentru ca, cu siguranta, nu iti doresti sa intampini anumite probleme, dupa cumpararea locuitei, trebuie sa apelezi la o firma serioasa, sigura(de exemplu  Tomoiu Gabriela). Acest lucru iti va oferi siguranta ca ai facut cea ma buna investitie, si cu siguranta vei fi incantat de alegerea facuta.

Apartamente in constructii blocuri de locuinta- Tomoiu Gabriela

Calitatea trebuie sa fie direct proportionala cu costul locuintei. Locuinta trebuie sa aiba un anumit comfort, sa fie pe placul dumneavoastra, si sa va asigure siguranta de care aveti nevoie. Din aceste motive, Tomoiu Gabriela este alegerea ideala, pentru ca va ofera tot ceea ce aveti nevoie, si nu numai.

Folosind doar materiale de ultima generatie, moderne, de o calitate exceptionala, apartamentele din constructii blocuri de locuinta realizate de  Tomoiu Gabriela, sunt ideale pentr dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Pentru ca clientii sunt pe primul loc, le satisfacem nevoile si le oferim locuinte pe placul tuturor, chiar si pentru cei mai pretentioasi clientii.

Tomoiu Gabriela si-a facut un nume pe piata ansamblurilor rezidentiale, inca de la inceputul activitatii. 

Puncte forte ale constructiilor de blocuri de locuinta

Unele dintre punctele forte sunt cu siguranta materialele folosite. De exemplu fundatia este realizata cu cofrage de ultima generatie Doka, restul cladiriii find realizata cu betoane speciale Holcim, are ofera durabilitate in timp si o compactare corespunzatoare. Siguranta cladirilor este realizata prin fir beton BST si PC, care sunt materiale romanesti de o calitate moderna. Zidaria este realizata din caramida Porotherm, care  este utilizata atat in realizarea peretilor exteriori, cat si in compartimentarea  celor interiori. De obicei cele mai utilizate tipuri de caramida Porotherm in constructia apartamentelor realizate de Tomoiu Gabriela sunt cel de 30 cm pentru exterior, 25 cm intre apartamente si cele de 12 cm in interiorul acestora. Aceasta are rolul de a proteja peretii impotriva umiditatii, eliminand apartia mucegaiului, care este un factor foarte daunator atat locuintei cat si sanatatii locatariilor.

Acestea sunt doar cateva materiale forte folosite la realizarea de constructii pentru blocuri de locuinta cu  Tomoiu Gabriela.

Daca va doriti siguranta si calitate, apartamentele din constructii de blocuri pentru locuinta, realizate de firma Tomoiu Gabriela, sunt alegerea ideala pentru o investitie pe viata. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10