Black Friday la CISEROM a început! Reduceri de pâna la 40%! Black Friday la CISEROM a început! Reduceri de pâna la 40%!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: În perioada 11 – 30 Noiembrie 2014, SC. CISEROM SA. Sebes, producatorul nr. 1 de sosete din România, anunta 3 saptamâni de reduceri la produsele din magazinul on-line http://shop.ciserom.ro. Pentru Black Friday au fost selectate cu atentie articolele aflate in promotie pentru a pune la dispozitia clientilor o gama cât mai larga de produse, o varietate de culori si modele în functie de preferintele cumparatorilor. Puteti gasi produse
Publicat pe 22 Dec 2014 12:25:33 de -
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


În perioada 11 – 30 Noiembrie 2014, SC. CISEROM SA. Sebes, producatorul nr. 1 de sosete din România, anunta 3 saptamâni de reduceri la produsele din magazinul on-line http://shop.ciserom.ro.

Pentru Black Friday au fost selectate cu atentie articolele aflate in promotie pentru a pune la dispozitia clientilor o gama cât mai larga de produse, o varietate de culori si modele în functie de preferintele cumparatorilor. Puteti gasi produse pentru toata familia, începând de la articole din gama baby, articole pentru copii, articole pentru dama si barbati, dar si dresuri pentru copii.

Pe lânga reducerile de 40% anuntate, veti avea marea surpriza de a putea achizitiona articole din gama pentru copii si baby la preturi incredibil de mici!

Daca v-am trezit interesul, intrati pe http://shop.ciserom.ro, la sectiunea <Promotii> si descoperiti articolele preferate!

Despre Ciserom:

Este cel mai mare producator de sosete din România, cu o traditie de peste 85 de ani în domeniu.

Produsele marca Ciserom sunt adresate femeilor, barbatilor, copiilor si totodata bebelusilor, includ o gama larga de articole, modele variate si culori menite sa satisfaca cele mai diversificate gusturi.

Ciserom produce sosete din bumbac 100% sau în amestec cu poliamida ori elastan precum si produse din alte tipuri de fire: bumbac pieptanat, bumbac mercerizat, bumbac organic, lâna si vâscoza naturala. De asemenea, oferta de produse Ciserom cuprinde si gama de accesorii, cum ar fi jambierele sport sau gama de articole cu desene speciale destinate Sarbatorilor de Iarna.

Misiunea SC. CISEROM SA. Sebea este aceea de a duce mai departe cu perseverenta si îndemânare traditia de 85 de ani, de a identifica noi dorinte ale consumatorului si de a raspunde acestora cu daruire si pasiune.

Viziunea Ciserom este de a deveni prima alegere a clientului autohton în materie de articole ciorapi si lenjerie intima si un reper în piata de profil.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

PR Adriana 
Membru din: 24 Jun 2014 07:36:54

Despre autor:
http://www.ciserom.ro

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10