BizCamp devine BUZZ!Camp BizCamp devine BUZZ!Camp
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Inspire Business iti ofera si anul acesta portia de cunostinte, motivatie si inspiratie. Pentru ca nu ne oprim aici si vrem sa-ti oferim si mai multe, am schimbat structura evenimentului si incepand cu aceasta editie, BizCamp se va numi BUZZ!Camp. Pentru ca vrem sa fie un semnal de alarma, un ceas desteptator, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. Acum! BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu potential, care sunt
Publicat pe 12 Mar 2013 17:52:10 de Inspire Group
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Inspire Business iti ofera si anul acesta portia de cunostinte, motivatie si inspiratie. Pentru ca nu ne oprim aici si vrem sa-ti oferim si mai multe, am schimbat structura evenimentului si incepand cu aceasta editie, BizCamp se va numi BUZZ!Camp. Pentru ca vrem sa fie un semnal de alarma, un ceas desteptator, menit sa-ti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. Acum!

BUZZ!Camp este un eveniment dedicat tinerilor cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Pregateste-te, anul acesta venim in orasul tau! Caravana Nationala va incepe pe 4 aprilie in Timisoara si se va incheia pe 16 mai in Galati. In Bucuresti ne instalam, timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden unde te punem fata in fata cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor. Ai ocazia de a vorbi cu angajatorul tau preferat in cadrul workshop-urilor, stucturate in functie de domeniul in care activeaza, dar si la fotoliile de consiliere unde le ii poti intreba direct tot ce vrei sa afli.

Incheiem sirul evenimentelor cu Saptamana Webinariilor BUZZ!Camp, o noua forma de educatie, direct la tine acasa. Iti oferim posibilitatea sa interactionezi cu angajatorii preferati care abia asteapta sa raspunda la intrebarile tale legate de oportunitatile de cariera din cadrul companiei, dar si informatii privind procesul de recrutare si selectie.

Fii printre primii care se inscrie la editia din acest an si castiga un loc la BUZZ!Camp, intra pe www.BUZZCamp.ro/Event/ si completeaza formularul din dreptul orasului in care vrei sa participi.

Eveniment realizat in parteneriat cu: BRD, Genpact, PricewaterhouseCooper, Ursus Breweries, Accenture, Stefanini, Carpatcement,  Orange, Staropramen, Dwyn, Avon.

Si cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile si Nopti, Ziare.com.

Daca ai intrebari ne poti contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).

                                                                 ***

Inspire Business este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Business este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

 

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Georgiana Hutanu 
Membru din: 29 Jan 2013 16:38:28

Despre autor:
Inspire Group este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Group este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10