BUDO GYM CLUB Bucuresti s-a afiliat la All Japan Kyokushin Union BUDO GYM CLUB Bucuresti s-a afiliat la All Japan Kyokushin Union
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Clubul sportiv de Kyokushin Karate BUDO GYM, condus de Sensei Gruia Docan (3 dan), a devenit recent membra a uneia dintre cele mai recunoscute asociatii de profil din lume – All Japan Kyokushin Union. Astfel, Sensei Gruia Docan a devenit unul dintre cei cinci instructori acreditati de All Japan Kyokushin Union in Romania, iar clubul sportiv la conducerea caruia se afla si-a castigat pozitia in topul celor mai performante si active cluburi
Publicat pe 16 May 2013 09:01:36 de office@streetwisepr.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Clubul sportiv de Kyokushin Karate BUDO GYM, condus de Sensei Gruia Docan (3 dan), a devenit recent membra a uneia dintre cele mai recunoscute asociatii de profil din lume – All Japan Kyokushin Union. Astfel, Sensei Gruia Docan a devenit unul dintre cei cinci instructori acreditati de All Japan Kyokushin Union in Romania, iar clubul sportiv la conducerea caruia se afla si-a castigat pozitia in topul celor mai performante si active cluburi de kyokushin din tara.

 

Infiintata in 2001 ca o continuare a Organizatiei Internationale de Kyokushinkai fondata in 1963 de parintele stilului kyokushinkai, Sosai Masutatsu Oyama, All Japan Kyokushin Union este condusa in prezent de Rijicho Yoshikazu Koi si numara peste 1200 de cluburi membre din intreaga lume. Organizatia are ca scop promovarea si perfectionarea stilului kyokushin la nivel international, prin intermediul a numeroase activitati desfasurate anual, precum: competitii si turnee internationale pentru sportivii practicanti, evaluari ale instructorilor, evenimente dedicate bunei colaborari cu alte asociatii de profil s.a.m.d.

 

Pe plan local, din 2012, BUDO GYM Club este si membru fondator al All Romanian Kyokushin Union, organizatie deschisa tuturor practicantilor de kyokushin din Romania, indiferent de asociatia sau organizatia internationala din care fac parte.

 

Infiintarea All Romanian Kyokushin Union si afilierea la All Japan Kyokushin Union au venit ca urmare fireasca a performantelor obtinute de clubul BUDO GYM in ultimii ani. Cel mai recent eveniment incununat cu succes pentru sportivii antrenati de Sensei Gruia Docan a fost Campionatul National de Karate Kyokushin din martie 2013, de la Sibiu, in cadrul caruia au fost castigate: 4 titluri de campion national (Razvan Rosu, Stefan Ilie, Alexandru Vasiliu si Dana Stoian), 2 titluri de vicecampion national (Damian Deheleanu si Marius Nistor) si 3 medalii de bronz (Marius Catargiu, Sebastian Ciuban si Damian Deheleanu).

-//-

 

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.

Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

 

Pentru inscrieri:

BUDO GYM CLUB

Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti

http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)

E-mail:budo_gym_club@yahoo.com

Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820

https://www.facebook.com/BudoGymClub

http://revista.budogymclub.ro/

Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30

                Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Communications Streetwise 
Membru din: 10 Apr 2013 15:44:06

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10