Au fost lansate tehnologia VoIP si numere virtuale internationale Au fost lansate tehnologia VoIP si numere virtuale internationale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Achizitionand un numar virtual din orice tara, vei achita doar un abonament anual, vei primi apeluri gratuit, fiind eliminat astfel costul roaming-ului,  iar cei care te suna din tara respectiva vor fi taxati pentru convorbire cu un cost local. Acest serviciu vine atat in ajutorul persoanelor fizice, cat si in ajutorul persoanelor juridice. Principalul beneficiu al numerelor virtuale internationale este ca poti il poti folosi la u
Publicat pe 23 Jun 2014 12:46:42 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Achizitionand un numar virtual din orice tara, vei achita doar un abonament anual, vei primi apeluri gratuit, fiind eliminat astfel costul roaming-ului,  iar cei care te suna din tara respectiva vor fi taxati pentru convorbire cu un cost local.

Acest serviciu vine atat in ajutorul persoanelor fizice, cat si in ajutorul persoanelor juridice. Principalul beneficiu al numerelor virtuale internationale este ca poti il poti folosi la un cost extrem de redus oriunde, nefiind necesara inchirierea unei linii telefonice sau a unui birou in tara respectiva. Clientii, familia, prietenii te pot apela la costul tarii din care formeaza apelul (local sau international) oriunde in lume.

Poti redirectiona apelurile primite pe numarul virtual catre un alt numar mobil sau fix sau catre echipamente VoIP Telefonie. Practic fara sa locuiesti sau sa ai un sediu sau punct de lucru in tara respectiva, iti poti crea o prezenta acolo, putand oricand sa raspunzi apelurilor.

Cum functioneaza? Imediat ce numarul virtual VoIP este activ poti primi apeluri nelimitate. Puteti avea oricate numere virtuale, din diferite tari, iar apelurile primite pot fi redirectionate catre orice numar.

Apelurile VoIP sunt apeluri cu cost redus, in comparatie cu telefoanele fixe sau mobile, iar distanta dintre vorbitori nu influenteaza pretul in nici un fel. Avantajul principal al VoIP fata de telefonia obisnuita este convorbirea la un pret redus, iar taxarea se face la secunda.

Aceasta tehnologie VoIP converteste vocea intr-un semnal digital ce poate fi transmis si pe internet. Atunci cand efectuati un apel de pe un numar de telefon normal, semnalul este convertit intr-un semnal normal (analogic) inainte de a ajunge la destinatie.

Cu VoIP Voda este usor si comod sa suni din Anglia prietenii din Bucuresti datorita pretului scazut pentru apeluri, apeluri low cost.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10