Atu Tech la Festivalul Casei Tale Atu Tech la Festivalul Casei Tale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Participarea Atu Tech la Festivalul Casei Tale a fost un succes enorm. Sibienii chiar daca traiesc intr-unul dintre cele mai sigure orase din Romania (probabil chiar cel mai sigur) au imbratisat ideea de imbunatatire a securitatii casei lor. Chiar daca compania Atu Tech este cea mai dinamica companie din comertul online de sisteme de supraveghere si automatizari de casa am reusit sa atragem si clienti care vor vizita sediul local pentr
Publicat pe 23 Jun 2014 07:52:17 de atutech
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Participarea Atu Tech la Festivalul Casei Tale a fost un succes enorm. Sibienii chiar daca traiesc intr-unul dintre cele mai sigure orase din Romania (probabil chiar cel mai sigur) au imbratisat ideea de imbunatatire a securitatii casei lor. 

Chiar daca compania Atu Tech este cea mai dinamica companie din comertul online de sisteme de supraveghere si automatizari de casa am reusit sa atragem si clienti care vor vizita sediul local pentru a cumpera sisteme de supraveghere datorita faptului ca importam cele mai noi tehnologii de securitate la o calitate ridicata pentru un pret foarte bun. 


Pentru Festivalul Casei Tale am pregatit o demonstratie a unui sistem de supraveghere video HDCVI cu rezolutie de 1 megapixel care a impresionat foarte multa lume. Sistemele HDCVI sunt ultima generatie de sisteme de supraveghere care pot fi instalate pe acelasi cablu coaxial si nu necesita costuri mari de instalare. Oamenii au inteles foarte bine de ce tehnologia din camerele de supraveghere HDCVI este mai performanta decat cea Analog si ca depaseste problemele pe care le au camerele de supraveghere IP, respectiv intarzierea semnalului video datorita cablarii de retea, chiar daca rezolutia maxima la momentula actual a sistmelor de supraveghere HDCVI este de 2 megapixeli (adica full HD). Pe langa aceasta au pregatit demonstratii de automatizari pentru porti, de sisteme de alarma si de video interfonie. 

Am creat un stand pe care am amplasat doua porti in miniatura, una batanta si una culisanta impreuna cu sistemele de automatizare marca LIFE si le-am aratat sibienilor cat de usor functioneaza un sistem de automatizari porti. Pe langa aceasta le-am demonstrat avantajele instalarii unor automatizari porti cum ar fi siguranta, confort si cresterea calitatii vietii. 

Pe langa aceste avantaje, automatizarile de porti, sistemele de alarma casa si sistemele de supraveghere cresc si valoarea unei proprietati, deci am beneficiat si de atentia constructorilor participanti la targ. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Duse Marius 
Membru din: 02 Apr 2014 09:21:15

Despre autor:

Articole publicate: 15
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10